آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۶۴۷
یادداشت دانشجویی|

خلیج فارس، قلب تپنده و رگ حیاتی ایران

متصور شوید، فردی با هویت چند صد ساله از راه برسد و بخواهد برای خلیجی که قرن‌هاست شاهد تمدن‌ها، جنگ ها، عشق‌ها و امید‌های مردمانی بوده که پیشینه تاریخی آنها انکار نشدنیست، نام تعیین کند!

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-مبینا شاهسونی؛ خلیج فارس، تنها یک پهنه آبی یا یک دریا نیست، بلکه قلب تپنده و رگ حیاتی ایران، نبض اقتصاد و دروازه‌ای به سوی دگر دنیا و منطقه‌ای استراتژیک برای جهان به حساب می‌آید. برای هر ایرانی، یک هویت است و پیوندی جدا نشدنی با تاریخ و فرهنگ این سرزمین دارد.

حال متصور شوید، فردی با هویت چند صد ساله از راه برسد و خلیجی را که قرن‌هاست شاهد تمدن‌ها، جنگ ها، عشق‌ها و امید‌های مردمانی بوده که پیشینه تاریخی آنها انکار نشدنیست، را از ما بگیرد!

این آب را، هویت را، تاریخ و تمدن چند هزار ساله را از خاک ما جدا بداند؟!

مانند این است که بخواهند تو را از مادر جدا کنند...

مگر الکی است بازی با هویت یک کشور و مردمانش؟!

مگر می‌شود از این گنجینه‌ی ارزشمند و میراث گرانبها که از هزاران پیش مُهرش در شناسنامه هر ایرانی خورده، دست کشید؟!

اظهارات ترامپ قمار باز، اقدامی تحریک آمیز و تفرقه افکنانه‌ای بیش نیست که فاقد مبانی تاریخی و حقوقی است و با هدف ایجاد تنش و اختلاف میان کشور‌های منطقه بیان شده است.

جامعه بین الملل باید بداند که استفاده از نام «خلیج فارس» صرفاً موضوعی جغرافیایی نیست، بلکه مسئله‌ای هویتی، فرهنگی و تاریخی است که نباید درگیر بازی‌های سیاسی سودجویانه شود.

هر گونه تلاش برای تغییر این نام ملی با قاطعیت تمام محکوم است.

ما پای حقانیت و اصالت این نام ایستاده‌ایم و از خدشه دار شدنش جلوگیری می‌کنیم.

خلیج فارس فقط یک نام نیست، یک هویت است؛ هویتی که فریاد میزند:ما اینجا بوده‌ایم، هستیم و خواهیم ماند؛ و این آب ها، خلیج فارس بوده‌اند و خلیج فارس خواهند ماند.

 

*مبینا شاهسونی، مسئول عرصه سیاسی مجمع دانشجویان مطالبه گر بسیج دانشجویی استان اصفهان

*انتشار یادداشت‌ها به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار