سیدعلی خمینی: بین ما و استکبار هیچ وقت صلحی صورت نمیگیرد / مجتبی امانی: افتخار میکنم که جزو یاران امام هستم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سیدعلی خمینی در مراسم گرامیداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در سفارت ایران در بیروت اظهار داشت: از نظر امام (ره) عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی خیات است و قدس از نظر امام خمینی (ره) فقط یک سرزمین نیست بلکه زخمی بر پیکره امت اسلام است.
وی افزود: رژیمی که سرزمینی را غصب کرده است و کودکان را به قتل میرساند مشروعیت ندارد و فلسطین هیچ آیندهای به غیر از آزادی نخواهد داشت.
سیدعلی خمینی در ادامه تصریح کرد: موضع ما همان موضع امام خمینی (ره) یعنی مقابله با طرحهای سازشکارانه با رژیم صهیوینستی است و ما قبول نمیکنیم رژیم صهیونیستی بخواهد حکمرانی کند.
وی افزود: مذاکرات موجود بین جمهوری اسلامی ایران و آمریکا مذاکرات صلح نیست، امکان ندارد صلحی بین ما و استکبار برقرار شود.
نوه مرحوم امام(ره) یادآور شد: مذاکرات یک جهاد کبیر در میدانی دیگر است برای بازگرداند حقوق ایران و حفظ حقوق امت اسلامی بدون عقب نشینی از اصول انقلابمان.
مجتبی امانی: افتخار می کنم که جزو یاران امام هستم
مجتبی امانی، سفیر ایران در لبنان نیز در این مراسم اظهار داشت: در مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی در سفارت ایران در بیروت اظهار داشت: زمانی که نیروهای ساواک امام را بازداشت کردند یاران او در خیابانها حاضر شدند و بسیاری از آنها به شهادت رسیدند.
وی افزود: نیروهای ساواک به تمسخر به امام خمینی میگفتند که یاران تو کجا هستند؟ امام خمینی در پاسخ به آنها میگفتند: یاران من در گهوارهها هستند.