آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۲۶۵۵

مهلت یک هفته‌ای به وزیر علوم درباره سرپرستان غیرقانونی دانشگاه‌ها

عباسی، نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به سوال برخی از نمایندگان مجلس از وزیر علوم در کمیسیون آموزش طرح سوال خود از وزیر علوم و توضیحات وی را تشریح کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا عباسی، نماینده مجلس شورای اسلامی، با اشاره به حضور وزیر علوم در جلسه امروز کمیسیون آموزش و سوال خود از وی درباره انتصاب سرپرستان دانشگاه‌ها اظهار داشت: طبق قانون انتصاب روسای دانشگاه‌ها که به تصویب شورایعالی انقلاب فرهنگی رسیده است حداکثر زمان برای حضور سرپرستان دانشگاه‌ها در این جایگاه این ۶ ماه است و وزرای علوم و بهداشت در این زمینه باید مهلت قانونی را مورد توجه قرار دهند، اما ما در حال حاضر سرپرستانی را در دانشگاه‌های مهم کشور داریم که حضور آنها در این جایگاه از مهلت زمان قانونی ۶ ماه گذشته است.

 

وی افزود: برخی از دانشگاه‌های بزرگ کشور که روسای آنها تغییر کرده است حدود ۹ ماه است که با سرپرست اداره می‌شوند و طبق این قانون حضور این افراد در این جایگاه غیرقانونی است.

 

عباسی با اشاره به سوال خود از وزیرعلوم گفت: سوال من این بود چرا وزارت علوم کار را به جایی رسانده که وضعیت سرپرستان از مهلت قانونی فراتر رفته است. طبق این قانون بودن این افراد در این جایگاه به عنوان یک تخلف محسوب می‌شود و دخل و تصرف آنها بعد از ۶ ماه در امور دانشگاه‌ها تخلف محسوب می‌شود.

 

 

وی با اشاره به توجیهات وزیرعلوم در این زمینه گفت: ایشان معتقد بود وضعیت سرپرستانی که به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شدند با گذشت دوران سرپرستی آنها از ۶ ماه غیرقانونی نیست در حالیکه در قانون انتخاب روسای دانشگاه‌ها به صراحت مهلت قانونی سرپرستان ۶ ماه تعیین شده است. در قانون سال ۶۷ این موضوع وجود داشت، اما در ایین نامه جدید مهلت تعریف شده به صراحت ۶ ماه عنوان شده است.

این نماینده مجلس گفت: وزیرعلوم موارد دیگری از جمله برگزار نشدن جلسات کمیته مذکور و یا روند طولانی اعلام استعلامات را از دلایل این مسیله اعلام کرد با این وجود ما معتقدیم روسای دانشگاه‌ها معیار‌ها و شاخص‌هایی دارند که اگر این شاخصه‌ها در معرفی آنها رعایت نشود با مشکلاتی رو‌به‌رو می‌شوند. مثلا افراد باید شاخص‌های اعتقادی علمی و اخلاقی داشته باشند اگر هر فردی این صلاحیت‌ها را نداشته باشد با مسایلی در استعلامات رو‌به‌رو می‌شوند.

 

وی گفت: با این وجود با سرپرستانی رو‌به‌رو هستیم که ۸ و یا ۹ ماه در این جایگاه قرار دارند یا مثلا در دانشگاه تهران سرپرست رفته و دوباره سرپرست معرفی شده است. این سوال و دغدغه مطرح بود که اگر مدیریت دانشگاهی ما باثبات نباشد حوزه علم و فناوری ما مثل دهه ۹۰ آسیب خواهید کرد. این عدم ثبات مشکلات فراوانی را برای دانشگاه‌ها ایجاد می‌کند.

 

عباسی گفت: تا همین جای کار ۵ و یا ۶ دانشگاه بزرگ ما از این عدم ثبات آسیب دیدند. سوال من در این حوزه بود و از پاسخ‌های وزیر نیز قانع نشدم، اما با وساطت دوستان قرار شد مهلت یک هفته‌ای برای رفع این موارد به وزیر دهیم اگر دغدغه‌ها و موضوعات مطرح شده برطرف نشود سوال خود را به صحن ارجاع خواهم داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار