آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۴۶۴۳
در پاسخ به دانشجو؛

بقایی: در مورد نحوه مواجهه با NPT در مراجع ذی‌ربط باید تصمیم‌گیری شود/ رژیم صهیونیستی تنها دارنده تسلیحات کشتار جمعی در منطقه است + فیلم

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: در مورد موضوعات مهمی مثل نحوه مواجهه با پیمان منع اشاعه در مراجع ذی‌ربط باید تصمیم گیری شود.
بقایی: در مورد نحوه مواجهه با NPT در مراجع ذی‌ربط باید تصمیم‌گیری شود/ رژیم صهیونیستی تنها دارنده تسلیحات کشتار جمعی در منطقه است + فیلم

سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری و در پاسخ به خبرنگار بین‌الملل خبرگزاری دانشجو گفت: «در مورد موضوعات مهمی مثل نحوه مواجهه با پیمان منع اشاعه در مراجع ذی‌ربط باید تصمیم‌گیری شود.»

وی افزود: «موضع ما کماکان این است که جمهوری اسلامی ایران هرگونه تسلیحات کشتار جمعی به شمول تسلیحات هسته‌ای را مغایر با آموزه‌های دینی و باور‌های دینی خود می‌داند؛ ما در این مورد فتوای صریحی داریم.»

بقایی تأکید کرد: «ما به‌عنوان کشور مسئول در پیمان منع اشاعه به تعهدات خود واقف هستیم و فکر می‌کنیم که تسلیحات هسته‌ای برای هیچ طرفی در منطقه غرب آسیا نباید وجود داشته باشد. به همین دلیل ایران همواره منادی منطقه غرب آسیای عاری از تسلیحات کشتار جمعی بوده است.»

وی در پایان تصریح کرد: «همه ما می‌دانیم که تنها دارنده تسلیحات کشتار جمعی در منطقه، رژیم صهیونیستی است.»

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار