آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۵۴۵۹

موشک‌های رهگیر صهیونیست‌ها ته کشید

یک مقام آمریکایی گفته که اسرائیل با کمبود موشک‌های رهگیر «آرو» مواجه شده است.
موشک‌های رهگیر صهیونیست‌ها ته کشید

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، اسرائیل با کمبود موشک‌های رهگیر «آرو» مواجه است. وال‌استریت ژورنال با گزارش این خبر به نقل از یک مقام ناشناس آمریکایی گفت که این موضوع نگرانی‌هایی درباره توانایی تل‌آویو برای مقابله با موشک‌های بالستیک دوربرد ایران ایجاد می‌کند.

روز گذشته روزنامه واشنگتن پست به نقل از منابع مطلع خود گزارش داده بود که «سامانه‌های پدافند موشکی اسرائیل در آستانه فروپاشی قرار دارند و بدون حمایت تسلیحاتی آمریکا، تنها ۱۰ تا ۱۲ روز دیگر قادر به دفاع در برابر حملات موشکی خواهند بود.»

این روزنامه نوشت: بر اساس گزارش‌های اطلاعاتی مشترک آمریکا و اسرائیل، سامانه‌های پدافند موشکی اسرائیل در صورت عدم دریافت کمک‌های تسلیحاتی از ایالات متحده، تنها برای ۱۰ تا ۱۲ روز دیگر قادر به فعالیت خواهند بود. منابع آگاه در گفت‌و‌گو با روزنامه واشنگتن‌پست اعلام کرده‌اند که کاهش ذخایر موشک‌های رهگیر سامانه "Abacus"، اسرائیل را به سوی انتخاب اهداف اولویت‌دار برای رهگیری سوق داده و این سامانه در آستانه "اشباع" قرار دارد».

به نوشته واشنگتن پست، اسرائیل برای حفظ لایه‌های دفاعی چندگانه خود، شامل سامانه‌های Arrow، Iron Dome، David’s Sling و THAAD/Patriot، روزانه حدود ۲۸۵ میلیون دلار هزینه می‌کند. هر موشک رهگیر Arrow به تنهایی قیمتی بالغ بر ۳ میلیون دلار دارد. این هزینه‌های سرسام‌آور، به‌ویژه در درگیری‌های طولانی‌مدت، فشار مالی سنگینی بر اقتصاد اسرائیل تحمیل کرده و نگرانی‌ها درباره پایداری این روند را افزایش داده است.

این روزنامه آمریکا با ادعای اینکه تعداد و گستردگی حملات ایران طی دو روز اخیر کاهش یافته است نوشت که «نگرانی‌ها درباره ناتوانی اسرائیل در مقابله با حملات احتمالی آینده همچنان پابرجاست. تحلیلگران هشدار می‌دهند که بدون دریافت موشک‌های جایگزین، سامانه‌های دفاعی اسرائیل به سرعت از کارایی خواهند افتاد».

واشنگتن پست سپس نوشت: «کارشناسان نظامی معتقدند که فرسودگی سامانه‌های پدافندی و کاهش موجودی موشک‌های رهگیر ممکن است اسرائیل را به سمت درخواست آتش‌بس سوق دهد».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار