آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۰۹۰۱

پیمان دفاعی بین انگلیس و آلمان برای تقویت قدرت بازدارندگی

آلمان و انگلیس در قالب یک پیمان دفاعی اقدامات در راستای استقلال نظامی و تقویت توان دفاعی را افزایش می‌دهند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، پولیتیکو در گزارشی نوشت: تهدید‌های نظامی علیه اروپا به طور پیوسته در حال افزایش است. در این شرایط کشور‌های اروپایی از جمله از طریق توافق‌نامه‌های دفاعی دوجانبه خود را تجهیز و تسلیح می‌کنند.

از زمان شروع جنگ روسیه علیه اوکراین، تصویر روشنی در اروپا پدیدار شده است. کشور‌های اروپایی باید به ویژه در برابر تهدید روسیه به رهبری ولادیمیر پوتین خود را آماده کنند. از طرفی انتخاب دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا نیز دفاع مستقل‌تر را برای اروپا ضروری کرده است. در این شرایط آلمان و بریتانیا اکنون می‌خواهند اقداماتی را در قالب یک پیمان دفاعی انجام دهند.

به گزارش پورتال خبری پولیتیکو، به نقل از منابع مرتبط، بریتانیا و آلمان به امضای یک پیمان دفاعی جامع که شامل یک بند کمک متقابل است، نزدیک شده‌اند. این بدان معناست که اگر هر یک از کشور‌ها با تهدید استراتژیک رو‌به‌رو شود، آن تهدید برای هر دو ملت تلقی خواهد شد. امضای این پیمان برای ۱۷ ژوئیه، قبل از شروع تعطیلات تابستانی پارلمان‌ها، برنامه‌ریزی شده است.

این توافق بر اساس بیانیه مشترکی از سال گذشته بنا شده است. اولاف شولتز، صدراعظم سابق آلمان و کی‌یر استارمر، نخست وزیر بریتانیا، در آن زمان سنگ بنای این توافق را گذاشتند. اکنون انتظار می‌رود که فریدریش مرتس، صدراعظم فعلی آلمان و استارمر پس از ۱۸ دور مذاکره، رسماً این توافق را امضا کنند.

به گزارش پولیتیکو، علاوه بر جنبه دفاعی، این پیمان شامل توافق‌هایی در زمینه مهاجرت، حمل و نقل، تحقیق و نوآوری نیز می‌شود. موضوع مهاجرت به ویژه حساس است، زیرا دولت بریتانیا تحت فشار است تا مهاجرت قانونی و غیرقانونی را محدود کند.

فریدریش مرتس می‌خواهد اروپا از نظر قابلیت‌های دفاعی از ایالات متحده مستقل‌تر باشد. در عین حال، نقش ناتو به عنوان سنگ بنای دفاع جمعی بار‌ها توسط وی مورد تأکید قرار گرفته است. این توافق بین آلمان و بریتانیا همچنین نشان دهنده رویکرد کشور‌های اروپایی است که در مواجهه با خروج احتمالی ایالات متحده به دنبال همکاری نزدیک‌تر بخصوص در زمینه دفاعی هستند.

با این حال، ناتو همچنان برای کشور‌های اروپایی مهم‌ترین نهاد نظامی باقی می‌ماند، همانطور که همه طرف‌ها در اجلاس ناتو در لاهه، از جمله تصویب هدف ۵ درصدی برای هزینه‌های دفاعی را تایید کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار