کد خبر:۱۲۸۱۱۹
رئيس دانشگاه اديان و مذاهب:
مبارزه با امپرياليسم علمي ضروري است
رئيس دانشگاه اديان و مذاهب با تاكيد بر ضرورت مبارزه با امپرياليسم علمي گفت: كنفرانس بينالمللي علوم انساني در همين راستا برگزار شده است.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، حجتالاسلام ابوالحسن نواب در دومين كنفرانس بينالمللي سالانه علوم انساني، فرهنگ درست و سالم را راز موفقيت هر ملتي دانست و تصريح كرد: اساس تمام مشكلات جهان ريشه در فرهنگ دارد و اگر نكته مثبتي در زندگي بشر ديده ميشود، ناشي از فرهنگ است.
وي ادامه داد: اگر امروز در فلسطين مردم زير ستم صهيونيستها قرار دارند، اگر تروريسم و طالبان بشر را تهديد ميكنند، اينها همه ناشي از بدفهمي مفهوم اسلام است.
رئيس دانشگاه اديان و مذاهب با تاكيد بر ضرورت مبارزه با امپرياليسم علمي، گفت: كنفرانس بينالمللي علوم انساني در همين راستا برگزار شده است.
نواب با بيان اينكه مهمانان اين كنفرانس به طور داوطبانه و بدون هيچ حمايت مالي دولتي حضور يافتهاند، اظهار داشت: اين حضور با هدف مبارزه با امپرياليسم علمي آغاز شده است و اميدواريم كه اينگونه جلسات آغازي بر تحول دانشگاهها و علوم انساني باشد.
حسين محمدي دوستدار، رئيس مركز مطالعات و همكاريهاي بينالمللي وزارت علوم نيز در اين مراسم گفت: ما در اين همايش پيشرفتهاي غرب در تكنولوژي را ناديده نگرفتهايم، بلكه انگيزه ما اين است كه بتوانيم با تببين راهكارهايي ابتكار عمل را در علوم انساني به دست گرفته و دين و دانش خود را با توجه به فرهنگ و انديشه بومي طراحي كنيم.
كلود آلوارز، از مهمانان هندي اين همايش نيز در اين همايش با ابراز مسرت از حضور در ايران، اين كشور و مردم آن را دوستداشتني خواند و گفت: اگر قرار باشد علوم انساني اسلامي گردد، اين كار در ايران بايد انجام شود.
وي با اشاره به پشتوانه قوي فرهنگي و فكري جوامع شرقي بويژه اسلامي تاكيد كرد: ما بايد خودمان طراح علوم انساني متناسب با فرهنگ و آموزههاي خود باشيم، نه اينكه كوركورانه اين علوم را از غرب بگيريم و تدريس كنيم و آموزش دهيم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.