آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۱۹۲۲

پاکستان مشارکت با کشور ثالث در جنگ اخیر با هند را تکذیب کرد

فرمانده ارتش پاکستان در تازه‌ترین اظهارات خود نسبت به هرگونه نقض تمامیت ارضی و تضعیف حاکمیت کشورش از سوی هند هشدار داد و با تاکید بر واکنش سریع و بدون محدودیت پاکستان به هرگونه تجاوزگری، ادعای همسایه شرقی خود مبنی بر مشارکت کشور ثالث با پاکستان در جنگ اخیر با هند را تکذیب کرد.
پاکستان مشارکت با کشور ثالث در جنگ اخیر با هند را تکذیب کرد

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی ارتش پاکستان، فیلد مارشال سید عاصم منیر امروز طی سخنرانی در دانشگاه ملی دفاع در اسلام‌آباد، هند را به پاسخ آسیب زا و فراتر از یک واکنش متقابل در صورت هرگونه تجاوزگری به پاکستان تهدید کرد.

وی در واکنش به ادعای اخیر معاون فرمانده ارتش هند مبنی بر عمق ارتباطات راهبردی پاکستان با چین در طول جنگ ۴ روزه (۱۷ تا ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) و کمک‌های فنی و جنگ الکترونیکی پکن به اسلام‌آباد گفت: نامیدن سایر کشور‌ها به عنوان شریک در این درگیری نظامی صرفاً دوجانبه بین پاکستان و هند، تلاشی بی‌ارزش توسط دهلی نو برای بازی در سیاست‌های اردوگاهی و تلاش ناامیدانه آنان برای باقی ماندن به عنوان ذینفع رقابت ژئوپلیتیکی بزرگتر در منطقه‌ای است که از ایدئولوژی هژمونیک خسته شده است.

فرمانده ارتش پاکستان با رد هرگونه مشارکت کشورش با طرف ثالث در جنگ اخیر با هند که حدود ۲ ماه از توقف آن و برقراری آتش‌بس میان دو همسایه اتمی می‌گذرد، افزود: ادعا‌های مربوط به حمایت خارجی در عملیات موفقیت‌آمیز "بنیان مرصوص" پاکستان غیرمسئولانه و از نظر واقعی نادرست است و نشان‌دهنده بی‌میلی مزمن برای اذعان به توانایی بومی و تاب‌آوری نهادی است که طی دهه‌ها احتیاط استراتژیک ایجاد شده است.

ژنرال عاصم منیر خاطر نشان کرد: ناتوانی هند در دستیابی به اهداف نظامی اعلام شده خود در طول عملیات سیندور - و تلاش بعدی برای توجیه این کمبود از طریق منطق پیچیده - گویای فقدان آمادگی عملیاتی و پیش‌بینی استراتژیک این کشور است.

وی خطاب به هند هشدار داد: هرگونه تلاشی برای هدف قرار دادن مراکز جمعیتی، پایگاه‌های نظامی، مراکز اقتصادی و بنادر پاکستان فوراً پاسخی عمیقاً آسیب‌زا و فراتر از یک واکنش متقابل را به دنبال خواهد داشت.

فرمانده ارتش پاکستان در پایان گفت که پاسخ این کشور به هرگونه تجاوزگری سریع، قاطع و بدون محدودیت خواهد بود و بار تشدید تنش‌ها بر دوش طرف متجاوز است.

به گزارش ایرنا، با اوج گرفتن تنش میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو پس از حادثه تیراندازی در منطقه پهلگام هند در دوم اردیبهشت امسال، درگیری‌ها نظامی میان ۲ همسایه جنوب آسیا رخ داد و بعد از چند روز حملات متقابل، وزیران خارجه هند و پاکستان ۲۰ اردیبهشت ماه (۱۰ می) اعلام کردند آنان بر سر اجرای فوری «آتش‌بس کامل و توقف اقدامات نظامی» به تفاهم رسیده‌اند.

پاکستان مدعی است که در اقدام مقابله جویانه علیه حمله هند در بامداد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت (۷ مه) توانسته ۶ جنگنده هندی از جمله ۳ فروند جت فرانسوی رافال را سرنگون و در عملیات نظامی خود در پاسخ به حمله هند ۲ سیستم دفاعی اس-۴۰۰ را منهدم کرده و در تمامی این مراحل از جنگنده‌های بومی خود موسوم به "جی. اف-۱۷" و جنگنده چینی جی. ۱۰-سی استفاده کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار