آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۶۶۲۰
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت و گو با SNNTV

مقتدایی: تهدید‌های کشور‌های غربی، به‌ویژه اروپا، اغلب عملیاتی نمی‌شود + فیلم

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: تهدید‌های کشور‌های غربی، به‌ویژه اروپا، اغلب عملیاتی نمی‌شود و در نهایت خود آنها را متضرر می‌کند.

مقتدایی رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت و گو با خبرنگار SNNTV اظهار داشت: تهدید‌های کشور‌های غربی، به‌ویژه اروپا، اغلب عملیاتی نمی‌شود و در نهایت خود آنها را متضرر می‌کند.

وی افزود: امنیت منطقه غرب آسیا و خلیج فارس از سوی ایران تأمین شده است و در صورتی که ایران تصمیم بگیرد این امنیت تنها برای خود باشد، کشور‌های دیگر متضرر خواهند شد.

مقتدایی یادآور شد: سه کشور اروپایی باید به یاد داشته باشند که خویشتن‌داری ایران در جنگ ۱۲ روزه به نفع آنها بود، در حالی که ایران توان انجام اقدامات نظامی علیه آنها را دارد و همواره این گزینه روی میز است.

مقتدایی اذعان داشت: مسئولان ایرانی به صراحت اعلام کرده‌اند که هرگونه اقدام غیرقانونی از سوی اروپا در قبال ایران را به مثابه حمله نظامی قلمداد خواهند کرد.

وی تصریح کرد: اروپایی‌ها از نظر حقوقی، سیاسی و اخلاقی در موقعیتی نیستند که بخواهند برجام را به بن‌بست برسانند؛ چراکه خود به تعهداتشان عمل نکرده‌اند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: برجام اکنون چند ضلع دارد؛ ایران، آمریکا و اروپا. آمریکا از برجام خارج شده و اروپا هم به تعهداتش عمل نکرده است.

وی ادامه داد: اگر اروپا بخواهد فشار‌های بیشتر به ایران وارد کند، نتیجه آن به ضرر خودشان خواهد بود؛ ایران در برابر فشار‌ها ایستادگی کرده و حتی به فناوری بومی دست یافته است.

مقتدایی همچنین گفت: اگر اروپا دردسر ایجاد کند، خودش در امنیت نخواهد بود. "خانه شیشه‌ای اروپا است و اگر سنگی پرتاب کنند، حتماً نابود خواهد شد. "

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار