آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۴۹۳۹

عربستان شهرک‌سازی اسرائیل در اطراف قدس را محکوم کرد

وزارت امور خارجه عربستان با صدور بیانیه‌ای، به‌شدت تصمیم رژیم صهیونیستی برای ساخت شهرک‌های جدید در اطراف شهر اشغالی قدس را محکوم کرد.
عربستان شهرک‌سازی اسرائیل در اطراف قدس را محکوم کرد

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، در ادامه بیانیه وزارت خارجه عربستان اظهارات گدعون ساعر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی مبنی بر مخالفت با تشکیل کشور مستقل فلسطینی را به‌عنوان نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حق مسلم ملت فلسطین در تعیین سرنوشت خود، رد کرد.

عربستان این اقدام را نقض قطعنامه‌های شورای امنیت، به‌ویژه قطعنامه ۲۲۳۴ (۲۰۱۶) دانست که اسرائیل را ملزم به توقف شهرک‌سازی در کرانه باختری از جمله قدس شرقی می‌کند.

این کشور همچنین به رأی مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری اشاره کرد که الحاق اراضی فلسطینی را باطل و پایان اشغالگری اسرائیل را ضروری دانسته است.

در بیانیه ریاض آمده است: این تصمیم‌ها و اظهارات بخشی از سیاست‌های توسعه‌طلبانه و غیرقانونی دولت اسرائیل است که روند صلح را مختل و راه‌حل دو دولتی را با تهدید جدی مواجه می‌کند.

عربستان از جامعه جهانی خواست مسئولیت قانونی و اخلاقی خود را برای حمایت از ملت فلسطین، به‌رسمیت شناختن دولت مستقل فلسطین و وادار کردن اسرائیل به توقف تجاوزاتش در غزه و نقض‌های غیرقانونی در کرانه باختری و قدس شرقی ایفا کند.

سعودی‌ها همچنین بار دیگر مخالفت کامل خود را با سیاست‌های شهرک‌سازی، کوچ اجباری و محروم‌کردن فلسطینیان از حقوق مشروع‌شان اعلام و از شورای امنیت و به‌ویژه اعضای دائم آن خواست اقدام فوری برای توقف جنایات اسرائیل و پایبندی این رژیم به قوانین بین‌المللی انجام دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار