کد خبر:۱۳۵۵۶۸
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي لرستان:
تب مالت در استان لرستان بروز بالايي دارد
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي لرستان از وجود چندين كانون آلوده سياه زخم در استان خبر داد و گفت: تب مالت در لرستان بروز بالايي دارد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از خرم آباد، پاپي امروز در همايش بيماري هاي مشترك بين انسان و دام كه در خرم آباد برگزار شد، بر ضرورت پوشش واكسيناسيون تا 90 درصد در بين دام هاي استان تاكيد كرد و اظهار داشت: برخي از بيماري هاي مشترك نظير سياه زخم با واكسيناسيون دام ها قابل پيشگيري هستند.
وي عدم آگاهي مردم از انتقال بيماري ها و پيشگيري از آنها، وجود بندپايان، افزايش جابجايي انسان و دام، انتقال بيماري هاي مشترك از انسان به انسان و مقاوم شدن به داروها را در انتقال بيماري هاي مشترك بين انسان و دام موثر دانست.
پاپي متذكر شد: براي جلوگيري از انتقال اين بيماري ها، جمعآوري محل هاي نگهداري دام ها در مجاورت منازل مسكوني و جداسازي محيط زيست دام از انسان توسط شهرداري ها ضروري است.
گودرزي، مدير كل دامپزشكي استان لرستان نيز در اين همايش به واكسيانسيون سه ميليون و 500 هزار رأس گوسفند و بز عليه آبله و شاربون در سال 89 اشاره كرد و بيان داشت: ايران از كشورهاي داراي ريسك بالا در بيماري هاي مشترك بين انسان و حيوان است.
وي با اشاره به اينكه در بين 1700 بيماري عفوني، 800 بيماري بين انسان و دام مشترك است، متذكر شد: هاري شايع ترين بيماري است كه هر 10 دقيقه جان يك انسان را ميگيرد.
گودرزي خاطرنشان كرد: بيشترين شيوع هاري مربوط به كشورهاي آفريقايي و آسيايي است كه 99 درصد علت بروز اين بيماري بر اثر گزش حيوانات است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.