آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۷۳۱
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

دغدغه اصلی در طرح ضیافت اندیشه افزایش سطح معنویت دانشجویان است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طرح ضیافت اندیشه را جدا از برنامه‌های آموزشی و رسمی دانشگاه دانست و گفت: دغدغه اصلی ما در این طرح افزایش سطح معنویت دانشجویان است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، حجت الاسلام علیرضا امینی صبح امروز در افتتاحیه دومین دوره طرح ضیافت اندیشه دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه فلسفه خلقت انسان بندگی و عبودیت خداوند است، اظهار داشت: انسان باید در طول زندگی همواره خود را در محضر خداوند بداند و از طریق مقابله با هوای نفس از گرایش به گناه پرهیز کند.
 
وی تصریح کرد: انسان به خاطر پیروی از هواهای نفسانی خود، با شیطان که همواره با وسوسه های خود او را به سمت گناه سوق می دهد و در واقع دشمن اصلی انسان است همراهی کرده و به خالق خود بی توجه می شود که این به دور از انصاف می باشد.
 
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به روایتی مبني بر اينكه در ماه رمضان شیطان در غل و زنجیر است، بیان داشت: طبق این روایت در این ماه پر برکت زمینه ای برای وسوسه شیطان وجود ندارد و اگر انسان گناه و معصیتی انجام می دهد به خاطر نفس اماره سرکش وجودی خود اوست.
 
اميني با اشاره به اينكه فضای معنوی ماه مبارک رمضان فرصت بسیار مناسبی برای تهذیب نفس و خودسازی جوانان است، افزود: در دیگر ایام سال امکان تهذیب نفس و تقرب به خداوند به صورت گام به گام و مرحله به مرحله امکان پذیر است؛ اما در ماه رمضان زمینه تقرب انسان به خداوند به صورت جهشی فراهم است.
 
وي طرح ضیافت اندیشه را جدا از برنامه های آموزشی و رسمی دانشگاه دانست و ابراز داشت: دغدغه اصلی ما در این طرح افزایش سطح معنویت دانشجویان است.
 
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پایان از دانشجویان خواست تا با بهره گیری از اساتید مجرب طرح ضیافت اندیشه در جهت افزایش آگاهی های دینی و سیاسی خود بکوشند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار