رئیس اداره ارشاد اسلامی میناب با بیان اینکه در هر مقطع تاریخی اقدمات شخصیت هایی که سرنوشت ساز هستند برجسته و ماندگار می شود، گفت: در بحث نقش دانشگاه در دفاع مقدس شهید سید حسین علم الهدی محور محور برجسته و ماندگار است.
اسماعیل جهانگیری در گفت وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بندرعباس، با موضوع «نقش دانشگاه در دفاع مقدس»، اظهار داشت: شهید علم الهدی نیز در زمان جنگ هشت ساله که دانشجویی برجسته رشته تاریخ و فعال قرآنی بود، در آن مقطع زمانی برجسته بود و اکنون نیز در فضای دانشگاهها محور یک شهید و شخصیت معنوی و سیاسی فعال که فقط برای خدا کار می کرده در برجسته و ماندگار شده است.
وی در ادامه افزود: شهید سید حسین علم الهدی با گروهی از دانشجویان در عملیات نصر با دست های خالی و ابتدایی در مقابل گردان های زرهی دشمن بعثی ایثارگری و از خود گذشتگی کردند که در تاریخ ماندگار خواهد بود.
رئیس اداره ارشاد اسلامی میناب محور دیگر نقش دانشگاه دردفاع مقدس را عملیات کربلای 4 که در آن اکثریت رزمندگان را دانشجویان و جوانان تشکیل می دانند عنوان کرد و افزود: هر چند در این عملیات خاطرات و تلفات سخت و تلخی داشتیم اما خود این عملیات مقدمه ای برای عملیات کربلای 5 بود که توفیقات و نتایج بسیاری را به دنبال داشت.
جهانگیری ادامه داد: در این عملیات نقش دانشجویان و مهندسین دانشگاهی بسیار حائز اهمیت بوده لذا این عملیات یکی از مهم ترین عملیات ها و برگ برنده ای از نقش دانشگاهیان و رزمندگان و شهدای دانشجو در دفاع مقدس می باشد.
وی در پایان اظهار داشت: بعد از دفاع مقدس هشت ساله جنگ ما تمام نشده؛ بلکه امروز استراتژی دشمن با مشغول کردن جوانان به انواع شبکه های اجتماعی ماهواره ای در جنگ نرم و پرداختن به مسائل فرهنگی و دینی و کم رنگ شدن ارزش های دفاع مقدس ادامه دارد