آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۳۲۷۶
معاون اول رئیس جمهور در بیرجند:

افزایش 26 درصدی صادارت برق ایران به کشورهای منطقه

معاون اول رئیس جمهور گفت: امروز تمام کشورهای منطقه از برق جمهوری اسلامی ایران استفاده می‌کنند به طوری که در سال جاری 26 درصد افزایش صادرات برق از کشور را داشتیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، محمدرضا رحیمی عصر امروز در افتتاح پروژه‌های وزارت نیرو در بیرجند بیان اینکه نعمت بزرگ برق، مادر همه صنعت‌ها است، افزود: بدون برق ما متصل به دستاوردهای فنی و تحولات علمی در دنیا نمی‌شویم و زندگی انسان‌ها منجمد می‌شود.
 
وی با بیان اینکه امروز وزارت نیرو در بین 200 کشور جهان در صنعت برق رتبه 15 را دارا است و در منطقه رقیبی ندارد، تصریح کرد: این رتبه در چنین شرایطی بسیار رتبه برجسته‌ای است که از افتخارات این کشور محسوب می‌شود.
 
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به امکانات و ظرفیت‌های محدود وزارت نیرو گفت: این وزارت در صورت داشتن امکانات می‌توانست مقام سوم در سدسازی جهان را کسب کند و جزو پنج کشور برتر دنیا در این زمینه باشد.
 
رحیمی با بیان اینکه فشاری که امروز بر وزارت نیرو است بر هیچ وزارتخانه‌ای نیست، اظهار داشت: امروز وزارت نیرو افتخار جمهوری اسلامی است و تمامی موجودیت آن مورد مباهات است.
 
وی ادامه داد: وزارت نیرو در 30 سال تحریم به این شایستگی رسید و اگر تحریم نبود اکنون رتبه نخست در بین 200 کشور جهان را داشتیم.
 
معاون اول رئیس جمهور وضعیت مطلوب استان خراسان جنوبی ‌را در زمینه صنعت برق قابل تقدیر دانست و افزود: باید از طریق وزارت نیرو و یا امضای رئیس جمهور از زحمات برق منطقه‌ای قدردانی شود.
 
وزیر نیرو نیز در این مراسم با بیان اینکه بیش از 10 سال است که یک خاموشی گسترده در کشور اتفاق نیفتاده است، گفت: در سال جاری از مرز صادرات یک‌هزار مگاوات برق به کشورهای همسایه عبور کردیم.
 
مجید نامجو با بیان اینکه صنعت برق در کشور بیش از 100 سال عمر دارد، افزود: این سابقه بسیار ارزشمند بوده و قابل مقایسه با دیگر صنایع نیست.
 
وی ادامه داد: ارتباطی که صنعت برق با مردم پیدا کرده است یک ساختار منظم و مرتب در کشور رقم زده است.
 
وزیر نیرو ادامه داد: وزارت نیرو با این حجم کار در صنایع کشاورزی توانسته به خوبی خدمات خود را بدون محدودیت ارائه دهد و برق را به تمام دستگاه‌ها رسانده است.
 
نامجو افزود: بیش از 10 سال است که یک خاموشی گسترده در کشور اتفاق نیفتاده است و این یک شاخص در سطح دنیا است.
 
وی با بیان اینکه در سال جاری از مرز صادرات یک‌هزار مگاوات برق به کشورهای همسایه عبور کردیم، اظهار امیدواری کرد که امسال ظرفیت صادرات برق را تا 5 هزار مگاوات به کشورهای همسایه صادر کنیم.
 
وزیر نیرو یادآور شد: یکی از موضوعات مغفول مانده در صنعت برق، نبود بانک در کنار صنعت برق است که به این صنعت کمک کند و در این زمینه سرمایه‌گذاری شود و به طور قطع اگر در این زمینه سرمایه‌گذاری شود صنعت برق نیز شکوفا می‌شود.
 
مدیر عامل شرکت برق خراسان جنوبی نیز با اشاره به اینکه شبکه برق خراسان جنوبی از سه طریق به شبکه سراسری متصل می‌شود، گفت: اتصال و تأمین برق افغانستان یکی از مزایای برق خراسان جنوبی است.
 
محمدعلی ضامن مشترکین برق خراسان جنوبی را 9 دهم درصد نسبت به نرم کشور اعلام کرد و اظهار داشت: پیک مصرف برق در استان شش دهم درصد است که ظرفیت‌سازی برق در استان بسیار مهم و بالا است.
 
وی با اشاره به اینکه در طی فعالیت دولت نهم و دهم 475 میلیارد تومان در صنعت برق در استان سرمایه‌گذاری شده است، خاطرنشان کرد: حدود 55 میلیارد تومان در بخش توزیع برق هزینه شده است.
 
مدیر عامل شرکت برق خراسان جنوبی یادآور شد: تلفات برق در استان زیر 10 درصد بوده و این مقدار نصف متوسط کشوری است.
 
ضامن طول شبکه برق در استان را به ازای هر مشترک 55 متر اعلام کرد و گفت: 93 درصد از چاه‌های استان برق‌دار هستند و تنها هشت روستا در استان از نعمت برق برخوردار نیستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار