مسئول مطالعات مرکز تحول علوم انسانی بسیج دانشجویی دانشگاه هرمزگان گفت: غرب شناسی استراتژیک در صدد تبدیل تهدیدها به فرصت هاست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، مصطفی منافی روز گذشته در اولین سلسه گفتمان های غرب شناسی استراتژیک که برای نخستین بار در دانشگاه هرمزگان برگزار شد، با بیان اینکه دوران ما دوران ترانس مدرنیسم به معنای انتقال تمدن است، گفت: غرب شناسی استراتژیک در صدد بررسی و تبیین غیرها برای رساندن نفع و ضرر است.
وی با بيان اينكه غرب شناسی استراتژیک در صدد تبدیل تهدیدها به فرصت هاست، افزود: غرب شناسی استراتژیک دارای منظرهای تاریخی، فلسفی و جامعه شناختی است که بعد تاریخی به معیشت حاکمیت می پردازد و از منظر فلسفی نیز به بررسی سیر فکری غرب که چه مکاتبی در غرب به وجود آمده اند، می پردازد.
مسئول مطالعات مرکز تحول علوم انسانی بسیج دانشجویی دانشگاه هرمزگان تصريح كرد: از منظر جامعه شناختی نیز سیر تحول و سنت جوامع مورد بررسی قرار می گیرد که در این میان سنت ما جزو سنت انقلابی قرار می گیرد.
منافی بيان داشت: در واقع هیچ راه درویی در غرب شناسی استراتژیک وجود ندارد و تفاوت غربی ها و شرقی ها در این است که غربی ها به بیرون از خود توجه دارند در صورتی که شرقی ها به درون خود توجه می کنند.
این فعال بسیج دانشجویی دانشگاه هرمزگان خاطرنشان کرد: در گذشته غربی ها بیشتر به شرقی ها گرایش داشتند و در ایران 20 سال قبل نیز مردم به شدت غرب زده بودند و از اوایل انقلاب اسلامی تا پایان جنگ تحمیلی غرب ستیز به شمار می رفتند، اما از جنگ تحمیلی تا به حال غرب گریز هستند.