آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۶۳۱۴
صفارهرندی تاكيد كرد:

تشکیل ائتلاف اصولگرایان، بهترین راهکار براي پیروزی در انتخابات

وزیر سابق ارشاد تصريح كرد: تشکیل ائتلاف اصولگرایان توسط گروه های مختلف بهترین راهکار پیروزی اصولگرایان در انتخابات آتي مجلس است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، محمدحسین صفارهرندی شب گذشته در نخستین گردهمایی نخبگان فرهنگی سیاسی اقشار بسیج و متخصصان بسیجی سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان با بیان اینکه پس از فروپاشی شوروی، آمریکا در صدد برقراری نظم نوین جهانی و تبدیل جهان به یک دهکده به رهبری آمریکا بر آمد، تصریح کرد: پیروزی انقلاب اسلامی در ایران تمامی برنامه های آمریکا برای آینده جهان را با اختلال رو به رو کرد.
 
وی افزود: با تشکیل نظام جمهوری اسلامی در ایران روحیه مقاومت و ایستادگی در برابر ابر قدرت ها در ملت های جهان ایجاد شد؛ به طوری که با تشکیل گروه های مقاومت از جمله حزب الله در لبنان و حماس در فلسطین موجودیت رژیم جعلی اسرائیل به چالش کشیده شد.
 
حضور ایران در آمریکای لاتین ابهت آمریکا را در جهان شکست
 
مشاور فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد: حضور جمهوری اسلامی ایران در آمریکای لاتین به عنوان حیاط خلوت آمریکا و کشورهای عمله اردوگاه سرمایه داری و ارتباطات گسترده با این کشورها سبب تقویت روحیه ضد استکباری در این ملت ها شد و ابهت آمریکا را در جهان شکست.
 
صفارهرندی با اشاره به بیانات امام خمینی (ره) مبنی بر ایجاد تمدن اسلامی در جهان ادامه داد: بروز بیداری اسلامی در شاخ آفریقا و کشورهای منطقه زمینه ساز حرکت به سوی تشکیل تمدن اسلامی در جهان است.
 
انقلاب اسلامی ایران به جهان صادر شده است
 
وی از معرفی بیداری اسلامی به عنوان بهار عربی و بیداری انسانی توسط عده ای انتقاد کرد و افزود: در هر حال انقلاب اسلامی ایران که مبتنی بر ایدئولوژی اسلامی است به جهان صادر شده است و بیداری اسلامی نیز یکی از ثمرات آن می باشد.
 
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه تونس به عنوان اولین حلقه از بیداری اسلامی دارای گرایش های غرب گرا در حد بالایی است، پیروزی اسلام گرایان در انتخابات این کشور پس از سقوط دیکتاتور سابق این کشور را نشانه اسلامی بودن این جنبش عنوان كرد.
 
صفارهرندی ضمن بیان اینکه در صورت برگزاری انتخابات در مصر، اسلام گرایان با درصد بالاتری پیروز می شوند، افزود: گرایش به اسلام در لیبی در حدود 99 درصد است.
 
وي در ادامه به تشریح اوضاع داخلی کشور پرداخت و گفت: اعتقاد به مهدویت یکی از اصول اساسی مکتب امام خمینی (ره) و تفکر ولایی است.
 
عده ای قصد کمرنگ کردن جایگاه ولایت فقیه در جامعه اسلامی را دارند.
 
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به جریانات چند ماه اخیر که به گونه ای به بحث علائم ظهور به صورت حاشیه ای دامن زده و قصد جهت دادن افکار عمومی به سمت و سوی خاصی را داشتند، بیان كرد: در دوران غیبت کبرا اداره جامعه با ولی فقیه است.
 
صفارهرندی تصريح كرد: عده ای با طرح این مسائل قصد کمرنگ کردن جایگاه ولایت فقیه در جامعه اسلامی را داشتند.
 
اصولگرایان باید وحدت و انسجام را در خود ایجاد کنند
 
وي به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: تشکیل ائتلاف اصولگرایان توسط گروه های مختلف بهترین راهکار پیروزی اصولگرایان در انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند ماه سال جاری است.
  
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه تفرقه در اصولگرایان سبب پراکنده شدن آرای مردمی خواهد شد، خاطرنشان كرد: اصولگرایان باید بدون توجه به اختلاف سلایق، وحدت و انسجام را در خود ایجاد کنند.
 
صفارهرندی بیان داشت: امام خمینی (ره) به عنوان معجزه عصر حاضر با تشکیل حکومت اسلامی زمینه پیاده سازی شریعت نبوی و سیره علوی در جامعه را فراهم کرد.
 
وی افزود: نظریه ولایت فقیه ریشه در تعالیم ائمه معصومین (ع) در مورد دوران غیبت امام مهدی (ع) دارد و تحقق آن از آرزوهای علما و مراجع در طی دوران غیبت کبرا بوده است.
 
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، عقلانیت، معنویت و عدالت را به عنوان ارکان مکتب فکری امام خمینی (ره) معرفی کرد.
 
صفارهرندي تصریح کرد: عقلانیت در سیره و منش امام راحل (ره) با عقلانیتی که در غرب و بخصوص پس از دوران رنسانس رایج شد به کلی متفاوت است؛ به گونه ای که عقل محوری در غرب مبتنی بر تبعیت از هواهای نفسانی و شهوات است؛ اما عقلانیت در مکتب امام خمینی (ره) بر پایه منطق و استدلال استوار است.
 
وی در ادامه بيان داشت: رهبر کبیر انقلاب اسلامی نهضت اسلامی را بر پایه معنویت و دیانت آغاز كرد که در نهایت نیز به پیروزی انقلاب اسلامی ایران منجر شد.
 
عقلانیت و معنویت در بستر عدالت تحقق خواهند یافت
 
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی سومین رکن مکتب فکری امام خمینی (ره) را عدالت عنوان کرد و افزود: عقلانیت و معنویت در بستر عدالت تحقق خواهند یافت.
 
صفارهرندی در ادامه گفت: در سایه بی توجهی به سه اصل اساسی عقلانیت، معنویت و عدالت در مکتب بنیانگذار جمهوری اسلامی افراد و جریانات مختلفی از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون دچار انحراف و در نهایت سقوط شدند.
 
وي ادامه داد: جبهه ملی و نهضت آزادی تنها به عقلانیت مد نظر تفکر غربی متمرکز بودند و به تأثیر معنویت در جریانات اجتماعی و سیاسی اعتقادی نداشتند.
 
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی بيان داشت: جبهه ملی و نهضت آزادی توقع کرنش و اظهار تواضع امام خمینی (ره) در برابر قدرت های برتر جهانی را داشتند؛ از همین سو ایستادگی و مقاومت ایشان و ملت ایران در برابر ابرقدرت ها در اوایل پیروزی انقلاب برای آنها قابل توجیه نبود.
 
صفارهرندی تأکید کرد: در دوران دفاع مقدس رزمندگان اسلام با تبعیت کامل از ولایت فقیه و بهره گیری از عقلانیت و معنویت با دستان خالی و با کم ترین تجهیزات در برابر دشمن بعثی که از سوی استکبار جهانی و ایادی آن حمایت مالی و نظامی می شد، ایستادگی کرده و جهانیان را به حیرت واداشتند.
 
وی خاطرنشان کرد: جنگ تحمیلی آن طور که مد نظر امام خمینی (ره) در شکست حکومت بعث و ایجاد حکومتی اسلامی در عراق بود، پایان نیافت؛ ایشان در اواخر دوران عمر خویش بارها بر این مطلب که جنگ ما جنگ حق بر باطل بود و ما لحظه ای از آن پشیمان نیستیم، تأکید کردند.
 
مشاور فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: در سال های پس از جنگ تحمیلی عده ای با شعار توسعه و سازندگی کشور بدون توجه به عدالت سبب ایجاد فاصله طبقاتی، انباشت ثروت در بخش هایی از جامعه و افزایش فقر در گروه هایی از جامعه شدند.
 
در دوران اصلاحات عده ای نسبت به ارزش های انقلاب اسلامی دچار تزلزل شدند
 
صفارهرندی در پایان یادآور شد: در دوران اصلاحات عده ای نسبت به ارزش های انقلاب اسلامی دچار تزلزل شده و نسبت به آرمان های انقلاب و امام (ره) تجدید نظر کردند؛ این افراد با نفوذ در تمامی مناصب بخصوص در مجلس و با شعار عقلانیت به جنگ منافع ملی آمدند و ارزش های جدیدي مبتنی بر فرهنگ غرب را پایه گذاری کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار