آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۸۵۴۷
مدير گروه بيماري هاي واگير دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

اگر مشكوك به ابتلا به ايدز هستيد به مراكز مشاوره بيماري هاي رفتاري مراجعه كنيد

مدير گروه بيماري هاي واگير دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: افرادي كه مشكوك به ابتلا به ايدز هستند مي توانند به مراكز مشاوره بيماري هاي رفتاري مراجعه كنند و با اطمينان از محرمانه بودن تمامي اطلاعات، از خدمات تشخيصي و درماني رايگان اين مراكز استفاده نمايند.
به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دكتر پروين افسر كازروني، امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تمامي افرادي كه به دليل رفتارهاي پرخطر يا ساير موارد، مشكوك به ابتلاي خود به HIV/AIDS هستند، مي توانند به مراكز مشاوره بيماريهاي رفتاري از جمله مركز حسين بن علي (ع) 2 واقع در خيابان لاوان در بلوار دلاوران بسيج، مراكز بهداشتي درماني حضرت ابوالفضل (ع) در بلوار نصر، جواد الائمه (ع) در عادل آباد، قمر بني هاشم بالاتر از قصردشت در شيراز و در شهرستان ها نيز به مراكز بهداشت شهرستان به منظور دريافت مشاوره و خون گيري مراجعه كنند.
 
وی افزود: با تشخيص به موقع ابتلا به اين ويروس، مي توان مشاوره هاي لازم را به فرد ارايه كرد و در صورت نياز، درمان و پيشگيري براي ساير عفونت هاي همراه با آن را آغاز نمود.
 
مدير گروه بيماري هاي واگير دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: همه افراد بايد اطمينان داشته باشند كه مراكز فعال در زمينه تشخيص و درمان HIV/AIDS به طور كامل مراحل رازداري را رعايت مي كنند و تمامي اطلاعات محرمانه مي ماند و حتي نمونه هاي خون گرفته شده نيز با كد گذاري و بدون نام مشخص مي شوند.
 
كازروني گفت: پس از مشخص شدن جواب آزمايش، اطلاعات مربوطه به بيمار داده مي شود و به هيچ مركز ديگري نيز فرستاده نمي شود.
 
وي بيان كرد: علاقمندان مي توانند براي دريافت مشاوره و يا اطلاعات مورد نياز در زمينه HIV/AIDS و اطلاع از خدماتي كه در مركز مشاوره بيماري هاي رفتاري ارايه مي شود با شماره هاي 7363000 يا 7363001 تماس گرفته و از راهنمايي هاي كارشناسان مركز حسين بن علي (ع) بهره مند گردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار