کد خبر:۱۵۹۶۰۴

شناسایی 1075 نفر آلوده به ويروس «HIV» در هرمزگان

معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان آمار مبتلایان به HIV در این استان را یک هزار و 57 نفر اعلام کرد و اظهار داشت: از اين تعداد 150نفر وارد مرحله ايدز گردیده و تاكنون 258 نفر فوت شده اند.
 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، محمود حسين پور امروز در همايش روز جهاني ايدز با اشاره به اینکه روزانه 7 هزار نفر در دنيا به ويروس HIV آلوده مي شوند كه به طور متوسط در هر دقيقه 5 نفر مبتلا مي گردند.
 
وي اظهار داشت: در هرمزگان یک هزار و 57 نفر آلوده به ويروس HIV شناسايي شده اند كه از اين تعداد 150نفر وارد مرحله ايدز شده و تاكنون 258 نفر فوت كرده اند.
 
وی در ادامه با اشاره به برنامه ريزي در كنترل بيماري ايدز تصریح کرد : با توجه به افزايش و گسترش ايدز در كشور هاي آسيايي بر اساس واقيعت ها و دوري كردن از انكار در زمينه پيشگيري و كنترل ايدز برنامه ريزي گردد در غير اينصورت دچار مشكل خواهيم شد.
 
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان با ابراز نگراني از تغيير الگوي انتقال ويروس HIV در استان هرمزگان به سمت رفتارهاي غير اخلاقي هشدار داد و تاكيد كرد : ايدز در سيستم مرگ و مير بيماريهاي واگير بيشترين موارد مرگ در چند سال گذشته را داشته است كه اولويت اول استان در برنامه ريزي براي كنترل اين بيماري مشاركت تمام دستگاهها را مي طلبد.
 
حسین پور با اشاره به آمار 12 درصدي ابتلاي خانم ها به «HIV»از كل آمار بيماران مبتلا در هرمزگان اضافه كرد : با توجه به اينكه آمار كشوري ابتلاي خانم ها به اين بيماري 8 و نيم درصد مي باشد بايد براي زنان به عنوان گروه هاي پر خطر آموزشهاي ويژه در نظر گرفته شود.
 
وی به صفر رسيدن موارد جديد تا سال 2015 را از برنامه هاي كنترل ايدز در دنيا عنوان كرد و افزود:به صفر رساندن موارد جديد ابتلا به HIV ، به صفر رساندن انگ و تبعيض و به صفر رساندن مرگ هاي ناشي از ايدز با مشاركت در اطلاع رساني، گسترش خدمات پيشگيري و درمان با تلاش همگاني ميسر خواهد شد.
 
معاون رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در حوزه امور بهداشتی خاطر نشان كرد: با توجه به اينكه انتقال از راه اعتياد تزريقي در صدر انتقال HIV قرار دارد ولي در آينده بايد بيشتر نگران موج سوم كه همان انتقال از راه ارتباطات غير اخلاقي است بود.
 
حسين پور در پایان آگاه سازي شفاف و آموزش به خانواده ها را راههاي مناسب در پيشگيري از بيماري ايدز دانست و خاطر نشان کرد: بايد با مشاركت در اطلاع رساني در جهت تحقق اهداف كنترل ايدز گام بر داريم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار