کد خبر:۱۶۰۹۲۱
یک فعال دانشجویی:

جنبش دانشجویی متعلق به کسي نیست

یک فعال جنبش دانشجویی گفت: جنبش دانشجویی متعلق به هیچ کس نیست تا از آن بهره‌برداری کند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، حضوری ديروز در همایش جنبش دانشجویی دانشگاه پیام نور زنجان با عنوان «مطالبات دانشجویی»، تفکر تشکیلاتی نداشتن را از مشکلات جنبش دانشجویی دانست و اظهار داشت: آرمان گرایی از شاخص‌های جنبش دانشجویی است، چرا که دانشجو آرمان گرا مي باشد.
 
این فعال جنبش دانشجویی فضای موجود در جنبش دانشجویی را یک فضای عقلانی و فکری برشمرد و گفت: فضای جنبش دانشجویی فضای خالصانه‌ای است، چرا که پشت انتقادات تند آن، منافع شخصی و یا گروهی وجود ندارد.
 
حضوري به آسیب‌های جنبش دانشجویی اشاره کرد و ادامه داد: نزدیک شدن به افراد صاحب نفوذ، دور شدن از آرمان‌ها و افتادن در دام احزاب و گروه‌ها از جمله مهمترین آسیب‌های جنبش دانشجویی است.
 
وی یادآور شد: جنبش دانشجویی نباید به گروه‌ها و احزاب نزدیک شود، چرا که احزاب به دنبال رسیدن به قدرت هستند.
 
این فعال جنبش دانشجویی یکی از ویژگی‌های جنبش دانشجویی را آرمان خواهی عنوان کرد و گفت: آرمان خواهی با محافظه کاری قابل جمع نیست.
 
حضوری به وجود بسیج دانشجویی در دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: امام (ره) در اواخر عمر خود دستور تشکیل بسیج دانشجویی و طلاب را دادند كه امروز برکات این تشکل را می‌بینیم.
 
وی با بیان اینکه بسیج دانشجویی فراز و فرودهای زیادی داشته اما حرکت آن رو جلو بوده است، تصریح کرد: بسیج دانشجویی به دلیل داشتن شاخص به چپ و راست منحرف نشده است.
 
این فعال جنبش دانشجویی با اشاره به اينكه فضای بسیج دانشجویی در هیچ جایی وجود ندارد، گفت: جنبش دانشجویی متعلق به هیچ کس نیست تا از آن بهره‌برداری کند.
 
حضوری با اشاره به اینکه جنبش دانشجویی که پشتیبانی دانشجویی نداشته باشد موفق نخواهد بود، گفت: با توجه به ظرفیت دانشگاه‌های ما، خیلی از کارهایی که انجام می‌شود از دانشگا‌ه ها آغاز شده است.
 
وی در خصوص داشتن بصیرت تصريح كرد: بصیرت به یکباره ظاهر نمی‌شود و بايد امتداد داشته باشد؛ بنابراين پایداری در بصیرت و استقامت در پيمودن راه لازم است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار