کد خبر:۱۶۱۴۰۶
مدیر مرکز فعالیت‌های قرآنی دانشجویان جهاد دانشگاهی مشهد:

تعلقات مادی و فردگرایی از آفت‌های جنبش دانشجویی است

مدیر مرکز فعالیت‌های قرآنی دانشجویان جهاد دانشگاهی مشهد تعلقات مادی و فردگرایی را از آفت‌های جنبش دانشجویی دانست.        
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دکتر هادی بختیاری صبح امروز در جمع دانشجویان جهاد دانشگاهی در جلسه هم اندیشی «تاملی در سرشت و سرنوشت جنبش دانشجویی» انرژی، دانش و آگاهی را از خصوصیات دوران جوانی برشمرد و گفت: انرژی جوانی دانشجویان را آرمانگرا می کند و به وسیله دانش و توان تغییر آرمان ها حاصل می شود.
 
وی دانش پژوه بودن دانشجویان را عامل نقادی آنها دانست و افزود: این خصلت ها باعث سیراب شدن جنبش دانشجویی در این سال ها شده است.
 
بختیاری با بیان اینکه جنبش ها برای تغییر شکل می گیرند، بيان داشت: هرگاه این سه خصوصیت  انرژی، دانش و آگاهی در دانشجویان پررنگ شد، حرکت جنبش دانشجویی برای تغییر، سریعتر رخ مي دهد.
 
مدیر مرکز فعالیت های قرآنی دانشجویان جهاد دانشگاهی مشهد تصريح كرد: با گسترش مراکز آموزش عالی در کشور میزان آزادگی دانشجویان بیشتر شد و دانشجویان ضد استبدادی تر و همچنين منتقد سیاسی حکومت می شدند.
 
وی با اشاره به اولین اعزام دانشجویان به خارج از کشور اظهار داشت: این افراد با ادامه تحصیل در فرنگ تجدد ظاهری را برای جامعه به ارمغان آوردند.
 
بختیاری همچنین به استبداد حکومت قاجار اشاره و تصریح کرد: دانشجویان با مخالفت با استبداد حکومتی در راستای محدود کردن این استبداد فعالیت های زیادی کردند.
 
مدیر مرکز فعالیت‌های قرآنی دانشجویان جهاد دانشگاهی به عنصر آگاهی و دانایی دانشجویان به عنوان عاملی ضد استبدادی اشاره و بیان داشت: این عامل باعث شد که دانشجویان با دارا بودن قدرت تحلیل باعث تغییر شوند.
 
وي تعلقات مادی، فردگرایی، کم شدن دانایی و آگاهی دانشجویان را از آفت های جنبش دانشجویی دانست و گفت: با بررسی رفتار جنبش دانشجویی در دو دهه اخیر متوجه گسترش فردگرایی در آنها می شویم.
 
بختياري جنبش دانشجویی را موتور محرکه جامعه عنوان کرد و افزود: مجموعه ای از آگاهی نقشه راه جنبش دانشجویی است.
 
مدیر مرکز فعالیت‌های قرآنی دانشجویان جهاد دانشگاهی جنبش دانشجویی را به عنوان شاخص پیشرفت جوامع بیان کرد و اظهار داشت: یکی از کارکردهای جنبش دانشجویی نظارت بر توسعه است و این جنبش با داشتن جایگاه ویژه در پیشرفت ناظری قوی است.
 
وي با تاکید بر این مهم که دانشگاه یک عامل مهم و تاثیرگذار در پیشرفت است، تاكيد كرد: اگر ما به دنبال پیشرفت و توسعه باشیم باید به این مهم توجه کنیم.
 
بختياري با تشریح فعالیت های جنبش دانشجویی از ابتدا تاکنون گفت: تولد این جنبش در سال 1320 است که بعد از کودتای 28 مرداد ما شاهد یک رخوت و رکود در این جنبش هستیم.
 
مدیر مرکز فعالیت های قرآنی دانشجویان جهاد دانشگاهی مشهد با بیان اینکه فضای دیکتاتوری رضاخان تاثیر گذار در فعالیت جنبش دانشجویی بود، افزود: جنبش دانشجویی به عنوان یک جنبش اصلاح گر در فضای باز سیاسی بیشتر فعالیت می کند.
 
وي تصريح كرد: در سال 40 فضای باز سیاسی منجر به 15 خرداد سال 42 شد که بعد از این واقعه جنبش دانشجویی به دنبال تغییر ساختار است.
 
بختياري فردگرایی را عاملی تاثیرگذار در رخوت بدنه دانشجویی دانست و گفت: اگر تمام تعلقات فرد ورود به دانشگاه و یافتن کار مناسب باشد این رکود و رخوت بیشتر می شود.
 
مدیر مرکز فعالیت های قرآنی دانشجویان جهاد دانشگاهی مشهد با ابراز تاسف از گسترش فضای مادیات و مصرف گرایی در جامعه يادآور شد: با توجه به گسترش تحصیلات دانشگاهی 50 درصد دانشجویان در رشته های فارغ التحصیلی خود متخصص نیستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار