آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۸۵۸۹
تا ارديبهشت ماه 91؛

دستگاه سيستم كامل فرآوري گل محمدي در دانشگاه كاشان ساخته مي‌شود

رئيس كانون هماهنگي گل محمدي و گلاب دانشگاه كاشان از ساخت دستگاه سيستم كامل فرآوري گل محمدي و راه‌اندازي آن تا ارديبهشت ماه سال آينده در اين دانشگاه خبر داد.  
به گزارش گروه علمي «خبرگزاری دانشجو»، عبدالرسول ابراهيم‌آبادي با اشاره به ساخت دستگاه سيستم كامل فرآوري گل محمدي در دانشگاه كاشان، ظرفيت اين دستگاه تقطير را 500 كيلوگرم گل ذكر كرد و گفت: اين دستگاه انواع فرآوري‌هاي مختلف گل محمدي همچون، اسانس، گلاب و مواد جنبي گل محمدي را استحصال مي‌كند.
 
وي با اشاره به اينكه در مناسب‌ترين شرايط از تقطير حدود سه تن گل محمدي، يك كيلوگرم اسانس بدست مي‌آيد، افزود: پيش‌بيني مي‌شود اين دستگاه براي يك دوره يك ماهه گل، حدود 20 كيلوگرم اسانس توليد كند.
 
رئيس كانون هماهنگي گل محمدي و گلاب دانشگاه كاشان، اسانس گل محمدي را از با ارزش‌ترين محصول گل دانست و گفت: اسانس گل مهمترين ماده اوليه صنايع عطرسازي است.
 
ابراهيم‌آبادي بيان كرد: اسانس تام از افزودن اسانس اول و دوم گل محمدي به يكديگر و يا از تقطير مدوام گل با بخارآب حاصل مي‌شود و محصول اصلي اين صنعت در جهان به شمار مي‌رود.
 
وی با اشاره به اينكه گل محمدي و صنعت آن نقش بسيار مهمي در اقتصاد كشور دارد، افزود: متاسفانه امروز كشور ما علي رغم داشتن توان بالقوه بسيار بالا در اين صنعت از جايگاه شايسته خود در جهان فاصله گرفته است.
 
رئيس كانون هماهنگي گل محمدي و گلاب دانشگاه كاشان خاطرنشان كرد: كشورايران با اينكه سردمدار پرورش گل محمدي و بيشترين سطح زير كشت را داراست؛ ولي كشور بلغارستان و بعد از آن تركيه، بزرگترين محصولات نوين گل محمدي را دارند.
 
ابراهيم آبادي مهمترين دليل اين عقب ماندگي را عدم به كارگيري دانش و فناوري روز اين صنعت ذكر كرد و افزود: پژوهشكده اسانس دانشگاه كاشان و كانون هماهنگي گل محمدي و گلاب تلاش دارد تا با استفاده از فناوري‌هاي نوين علمي با ساخت دستگاه‌هاي پيشرفته و با به كارگيري آن زمينه لازم براي ايجاد تحولي بزرگ در اين صنعت را فراهم سازد و اين صنعت را به جايگاه شايسته خود در جهان برساند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار