برگزاري اولين نشست هم انديشي نخبگان بسيجي كهگيلويه و بويراحمد با فرمانده سپاه فتح استان
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ياسوج، در اين نشست بيش از 20 نفر از نخبگان بسيجي، از اقشار مختلف بسيج استان، در سخناني ضمن توضيح در خصوص طرحهاي خود، راهكارها و پيشنهاديي را در جهت توسعه همه جانبه بسيج در عرصههاي مختلف مطرح كردند.
شهابي فر در اين مراسم با بيان اينكه شايسته است انسان در راه آرمانها و اعتقادات خود حتي جانش را نيز فدا كند، اظهار داشت: تبلور اين مضمون به طور كامل و واقعي در بسيج نمود پيدا ميكند.
فرمانده سپاه فتح كهگيلويه و بويراحمد با اشاره به اينكه امام، بسيج را سرمايه لايزالي ميدانستند، خاطرنشان كرد: آنچه كه امروز جوانان و ديگر گروههاي سني بسيج را تهديد ميكند به فرموده امام غرق شدن در پيچ و خم زندگيها و غافل شدن از ارزشهاست.
اين رزمنده و سردار سالهاي دفاع مقدس تاكيد كرد: در زمان جنگ، بسيج مقتدرانه از مرزهاي جغرافيايي كشور دفاع كرد و امروز كشور ما بايد به واسطه اعتقادات و تفكرات ناب بسيجي از انسدادها و بن بستهاي گذشته خارج شود؛ همچنان كه تا كنون به واسطه لطف خداوند، دعاي خير امام و رهبري براي بسيج و نيز همراهي روح شهدا با اين جامعه بسيجي از موانع و سختيها به سلامت عبور كرده است.
وي با بيان اينكه نبايد تفكر بسيجي تنها در ساخت وسيلهها و يا چند طرح پژوهشي خلاصه و محدود شود، تصريح كرد: هنر مردان خدا در اين است كه تفكر خود را به وسعت نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران توسعه دهند و تا پيروزي نهايي يعني انتقال فرهنگ ناب اسلامي به تمام دنيا و سيطره بر همه ملتها تلاش كنند.
شهابي فر همچنين با بيان اينكه سردمداران اصلاحات با سر دادن شعار آزادي، گسترش بي بند و باري در جامعه را باعث شدند، اذعان كرد: امروز همه ما متحمل آن مشكلات هستيم؛ به گونه اي كه افراد معلوم الحال و بيمار با حضور در مدارس و دانشگاهها به تخريب ارزشها و عملكرد دولت ميپردازند و عليه نظام صحبت ميكنند.
فرمانده سپاه استان كهگيلويه و بويراحمد، بسيج و سپاه را نيازمند همكاري همه جانبه نخبگان دانست و افزود: امروز براي حفظ ارزشها بايد ميداني و ارزشي وارد كار شويم و از شما انتظار داريم كه نظرها و پيشنهادهاي خود را در خصوص گسترش فرهنگ بسيجي و مقابله با تهديدات نرم دشمن ارائه دهيد.
وي در پايان با بيان اينكه اگر بسيج بدرستي نخبه پروري كرده بود امروز شاهد رواج محصولات ضد فرهنگي در جامعه نبوديم، خاطرنشان كرد: نوآوري و شكوفايي به معناي واقعي، يعني يافتن راههايي براي پيشگيري و مقابله با ناتوي فرهنگي و ديگر برنامههاي دشمن.
در ادامه اين نشست، نخبگاني از اقشار دانشجويي، مهندسين، پزشكي، طلاب، ورزشكاران، دانش آموزي، فرهنگيان، هنرمندان، مخترعين و گردانهاي نمونه خواهران، ديدگاههاي خود را در خصوص ارتقاي سطح فعاليتهاي بسيج در زمينههاي مختلف بيان كردند.
بر پايه اين گزارش، مهمترين محورهاي اين بيانات عبارت از تخصصي كردن نشستها و برنامههاي بسيج، تشكيل هسته مركزي نخبگان بسيج، طراحي سايت نخبگان بسيجي، تشكيل اتاق فكر، تقويت بنيه علمي بسيجيان، افزايش توان پاسخگويي آنها به شبهات و شركت نيروهاي توانمند بسيجي در تصميم گيريها و عملياتي كردن برنامههاي فرهنگي است.
خاطرنشان ميشود، در اين نشست، دكتر علي خرامين، رئيس دانشگاه پيام نور استان كهگيلويه و بوير احمد به عنوان مسئول مركز بسيج اساتيد استان معرفي و از تلاشهاي خسرو نيكنام، مسئول پيشين تقدير شد./انتهاي پيام/