مدیر عامل کارخانه دوچرخهسازی آساک قوچان گفت: بزرگترین مشکل موجود برای تولید دوچرخه در این کارخانه کمبود نقدینگی و ارز برای واردات تعدادی از قطعات دوچرخه است که در صورت رفع آن 300 نفر جذب میشوند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمدعلی طالعی فاز دیروز در حاشیه بازدید معاون امور بین الملل رئیس جمهور از مجتمع دوچرخه سازی قوچان، اظهار داشت: 87 درصد قطعات دوچرخه در این مجموعه با استفاده از مواد داخلی در این کارخانه ساخته می شود و فقط 13 درصد قطعات منفصله باید برای کامل شدن دوچرخه وارد شود.
وی افزود: شاتون، دنده، زنجیر جزء قطعاتی است که به علت تولید نشدن و به صرفه نبودن هزینه تولید در داخل کشور باید از تایوان وارد شود.
رئیس هیئت مدیره دوچرخه سازی آساک تصریح کرد: دوچرخه های تولید شده در این کارخانه به کشورهایی مثل عراق، افغانستان و ونزوئلا صادر شده و شهرداری تهران، وزارت راه و ترابری، ارتش و غیره جزء ارگانهایی می باشند که از دوچرخه های این مجموعه بهره می گیرند.
وی تاکید کرد: لاستیک نیز جزء بزرگترین مشکل این کارخانه است، چون وزن لاستیک یک و نیم کیلوگرم می باشد، کارخانه لاستیک سازی یزد به علت به صرفه نبودن تولید آن، این محصول را برای ما تولید نمی کند.
طالعی فاز ادامه داد: چرخ تولید شده در خارج از کشور20 دلار قیمت دارد که ما چرخ تولید داخلی را پنج هزار تومان تولید می کنیم به گونه ای که دارای قدرت و کیفیت بالائی می باشد.
وی پیرامون محصولات تولیدی این کارخانه گفت: این مجتمع انواع مدلهاي متنوع دوچرخه و مناسب باگروه های سنی مختلف از سایز "16 تا سایز "26 در مدل های کوهستان، شهری و مسابقه ای را تولید می نماید که تمامی مدلهای دوچرخه تولیدی این واحد، تحت نام تجاری آساک به بازار عرضه می شود.
مدیر عامل کارخانه دوچرخه سازی قوچان یادآورشد: تولید این دوچرخه در طول سال حدود یک میلیون دستگاه است که بعلت استفاده نشدن دوچرخه در فصل سرما در بیشتر نقاط کشور، تعدادی از این محصولات در انبارها ذخیره و برای شش ماه دیگر سال به بازار عرضه می شود.
وی اذعان داشت: تمام مراحل ساخت دوچرخه از ابتدا تا انتها به جز واردات چند قطعه در همین مجموعه صورت می گیرد و اگر ما بتوانیم مشکل نقدینگی و دریافت ارز و اعتبارات را حل کنیم، حدود300 نفر را می توان جذب کرد که باعث اشتغال و تولید بیشتر می شود.
خصوصی سازی در تمام کشور ایران = نابودی تمام کارخانه های خصوصی شده در تمام کشور ایران تمام مسئولین مربوطه در تمام کشور ایران دزد هستند؟ تمام مسئولین مربوطه در تمام کشور ایران خائن هستند؟ تمام مسئولین مربوطه در تمام کشور ایران نادان هستند؟ هرسه مورد در مورد مسئولین مربوطه در تمام کشور ایران صحیح است؟
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.