رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور گفت: در مدارس کشورهای بیگانه دانش آموزان ایرانی علیه کشور خودشان بد آموزی می ببینند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، حافظی شامگاه پنج شنبه، 11 خرداد در جشنواره مجمع خیرین مدرسه ساز لرستان در خرم آباد تصریح کرد: 10 درصد از مردم ایران در کشورهای خارجی حضور دارند و این امر موجب شده که فرزندان این سرزمین به تدریج زبان مادری و ملیت خود را فراموش کنند و مهمتر از همه اینکه در مدارس کشور های بیگانه دانش آموزان ایرانی علیه کشور خودشان بد آموزی می ببینند به همین دلیل مجمع خیرین در قبال این موضوع احساس مسئولیت کرده و رابطه فرهنگی با ایرانیان خارج از کشور برقرار کرده و مدرسه ایرانی می سازد.
وی افزود: در امارات و در آنکارا و استانبول ترکیه مجمع خیرین مدرسه ساز را تشکیل دادیم و در آینده نزدیک نیز جشن بزرگی را در ترکیه برگزار خواهیم کرد و همزمان با کلنگ زنی مرکز فرهنگی ترکیه شبکه یک و جام جم این فرهنگ دوستی را به دنیا عرضه خواهد کرد و پس از آن در کشور کانادا حضور فیزیکی خواهیم داشت در چهار شهر کانادا مجامع خیرین را تشکیل خواهیم داد.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور گفت: حضور خیرین مدرسه ساز در این عرصه مقدس باعث شده که مدارس چهار نوبته به دو نوبته و یک نوبته ارتقاء پیدا کنند و اگر اعتبار دولت در امر مدرسه سازی در سال 1388 معادل 386 میلیارد تومان بود کمک خیرین مدرسه ساز کشور 740 میلیارد تومان بود و اگر اعتبار دولت از 386 میلیارد تومان به 500 میلیارد تومان افزایش یافت خیرین افتخار دیگری آفریدند و کمک آنها به یک هزار و 84 میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.
حافظی با اشاره به حضور جهاد گونه مردم لرستان در امر مقدس مدرسه سازی یادآور شد: در اصفهان که امکانات بالایی دارند سال گذشته متاسفانه 30 میلیارد تومان کمک کردند اما در لرستان متجاوز از 54 میلیارد تومان کمک شد و یقینا در سالجاری حضور پرشور خیرین مدرسه ساز اثرات خود را خواهد گذاشت.
لرستان، عقب ماندگی مزمن دارد.
امام جمعه بروجرد نیز در این همایش ضمن تجلیل از اهتمام خیرین مدرسه ساز در راستای رفع نیازهای لرستان به فضاهای آموزشی گفت: لرستان در بسیاری از بخش ها بخصوص در فضاهای آموزشی دچار عقب ماندگی مزمن است.
حجت الاسلام ترابی با اشاره به کسب رتبه نخست کشور توسط خیرین مدرسه ساز لرستان در سال نود افزود: افراد ثروتمند در کشور زیاد هستند ولی متأسفانه تعداد خیرین کم است.
وی با اذعان به اینکه ارزش خیرین از مدرسه اي می سازند بالاتر است اضافه کرد: فلسفه کار خیرین مدرسه ساز تنها کمک به آموزش و پرورش نیست بلکه تهذیب نفس، خودسازی و انسان سازی است.
لازم به ذکر است در این جشنواره ضمن جمع آوری تعهدات خیرین مدرسه ساز لرستان در امر مقدس مدرسه سازی از علی میرزا رحیمی خرم آبادی به عنوان مسن ترین و با 82 سال سن و فاطمه نظری کم سن ترین خیر مدرسه ساز لرستان با دو سال سن تجلیل شد.
از جمله تعهدات داده شده به امر مقدس مدرسه سازی توسط خیرین در این جشنواره می توان به تعهد احداث یک هنرستان شبانه روزی سیلاخور، احداث 12 باب مدرسه دو و سه کلاسه، احداث مدرسه شش کلاسه در خرم آباد، احداث مدرسه 18 کلاسه در خرم آباد، احداث مدرسه شش کلاسه در الیگودرز، اهداء دو قطعه زمین در منطقه ماسور، اهداء زمین به مساحت چهار هزار متر مربع به قیمت سیصد میلیون تومان و... می توان اشاره کرد.