کد خبر:۱۹۰۸۶۲
سرپرست بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان:
فتنه 88 چهره ضد اسلامی و ضد دینی فتنه گران را بر ملا کرد
سرپرست بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان گفت: فتنه 88 چهره ضد اسلامی و ضد دینی فتنه گران را بر ملا کرد.
الله دادی در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، با اذعان به اینکه سناریوی فتنه 88 برای براندازی نظام و تخریب ولایت فقیه طراحی شده بود تصریح کرد: طراحان سناریوی فتنه 88 از مدت ها قبل از انتخابات بحث تقلب در انتخابات را پیش کشیدند، تشکیل کمیته ایی برای صیانت از آراء و نظارت بر انتخابات را مطرح کردند و با نامه ایی که آقای هاشمی خطاب به رهبر معظم انقلاب نوشتند می خواستند معظم له را بر سر دو راهی تایید یا رد رئیس جمهور قرار دهند با این وجود هدف اصلی این اقدامات براندازی نظام و تخریب جایگاه ولایت فقیه بود.
وی با اذعان به اینکه طراحان این سناریو حتی اگر در صورت پیروزی میر حسین در انتخابات به بهانه جشن پیروزی برای اغتشاشات خیابانی برنامه داشتند افزود: هدف از پی ریزی فتنه 88 پیروزی در انتخابات نبود بلکه هدف اصلی براندازی نظام بود.
سرپرست بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان با اذعان به اینکه از بدو پیروزی انقلاب اسلامی همواره بودند افرادی که خود را شریک و سهام دار انقلاب می دانستند گفت: این افراد سعی در به انحراف کشیدن انقلاب به سمت اهداف غیر اسلامی را داشتند با این حال اوج موفقیت آنها در دوران 8 ساله اصلاحات بود که با نیرو، اعتبار و بودجه این نظام علیه نظام کار می کردند.
الله دادی اضافه کرد: زمانی که دولت اصولگرا روی کار آمد همین ها از همان آغاز کار تخریب دولت و به تبع آن تخریب مقام معظم رهبری که دولت مورد تاییدشان بود را در پیش گرفتند البته برای اینکه بتوانند بار دیگر دولت را در دست بگیرند برنامه ریزی کردند و در جلسات هفتگی چگونگی راهیابی به ارکان نظام و ضربه زدن به راس این قله بحث و گفت و گو می کردند.
وی بر ملاشدن چهره ضد اسلامی و ضد دینی فتنه گران را از پیامدهای مثبت فتنه 88 دانست و یادآور شد: بدنبال این فتنه که با مدیریت هوشمندانه و عاقلانه مقام معظم رهبری خنثی شد مردم ایران اسلامی نسبت به مسائل بصیرت و شناخت پیدا کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.