کد خبر:۱۹۱۸۸۰
رئیس سازمان بسیج اساتید گیلان:
اساتید بسیجی در پرورش نیروی همتراز انقلاب بیشتر تلاش كنند
رئیس سازمان بسیج اساتید استان گیلان دانشجو پروری را یکی از محورهای مهم برنامههای بسیج اساتید دانست و گفت: اساتید بسیجی باید در پرورش نیروی همتراز انقلاب بیشتر تلاش كنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از رشت، حسن حبیبی در همایش «بصیرت و جهاد علمي» که پیش ازظهر امروز در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد رشت برگزار شد، با اشاره به تشکیل حلقه های صالحین تصريح كرد: سازمان بسیج اساتید در راستای هویت به ایمان و معنویت اساتید بسیجی و ارتقاي روحیه خودباوری حلقه های شجره طیبه صالحین را راه اندازی كرده است.
وی با بیان اینکه سازمان بسیج اساتید مجموعه ای پویا و فراگیر است، افزود: این تشکل زمینه، بستر و ساز و کار حضور در مشارکت اساتید را در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، دفاعی و غيره برای تحقق اهداف کلی بسیج فراهم كرده است.
رئیس سازمان بسیج اساتید استان گیلان تشكیل انجمن علمی را از دیگر برنامه های سازمان بسیج اساتید در گیلان نام برد و بیان داشت: مجوز ایجاد دو انجمن علمی در این استان را دریافت كرده ایم.
حبیبی تشكیل انجمن علوم و فنون كشاورزی و منابع طبیعی را یكی از این انجمن ها عنوان و تصریح كرد: این انجمن علمی در بخش كشاورزی خیلی كمك كننده است.
وی با اشاره به اینکه علوم انسانی غرب عموما ریشه در سکولار دارد و خسارت زیادی را به جوامع اسلامی و علمی وارد كرده است، گفت: سازمان بسیج اساتید استان گیلان در راستای بومی کردن علوم اسلامی و انسانی برنامه های مختلفی دارد.
رئیس سازمان بسیج اساتید استان گیلان تصریح کرد: دانشگاه های ما اگر بخواهند قدرت نرم نظام جمهوری اسلامی را که برگرفته از وحی، دین و عقل است درست برای جهانیان که گرفتار بحران معنویت هستند، تبیین كند، ضروری است که به علوم انسانی توجه ویژه ای نماید و آن را با فرهنگ غنی اسلام آمیخته كند.
حبیبی دانشجو پروری را یکی از محورهای مهم برنامه های بسیج اساتید دانست و خاطرنشان کرد: اساتید بسیجی باید در پرورش نیروی همتراز انقلاب بیشتر تلاش كنند.
وی ارتباط بین استاد و دانشجو به صورت ترمی را یكی از مشكلات در سطح دانشگاه ها عنوان كرد و گفت: در حلقه های علمی یك یا دو استاد با 10 تا 15 دانشجو شكل می گیرد.
رئیس سازمان بسیج اساتید استان گیلان تعالی معنوی اساتید بسیجی و توانمندی سازی آنها در حوزه های معرفت دینی، تربیت اسلامی، بصیرت سیاسی و مهارت های تشکیلاتی، انسجام بخشی به برنامه های معرفتی، بصیرتی، تربیتی اساتید بسیجی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، تقویت ارتباطات و کشف استعدادها، کادرسازی و تربیت مدیران و اساتید کارآمد، ایجادهمدلی بین اساتید بسیجی را از مهمترین اهداف طرح شجره طیبه صالحین برشمرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.