مدیر فرهنگی ستاد هماهنگی دانشگاههای آزاد لرستان:
کد خبر:۱۹۸۴۸۷
در کرسی آزاداندیشی دانشگاه یزد مطرح شد:
شناختهای دختر و پسر در ازدواجهای دانشجویی
دومین جلسه از سلسله نشستهای کرسی آزاداندیشی با موضوع «آیا ازدواج دانشجویی درست است یا نادرست؟» روز گذشته با حضور دانشجویان خواهر در طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه یزد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، دومین جلسه از سلسله نشست های کرسی آزاداندیشی با موضوع «آیا ازدواج دانشجویی درست است یا نادرست؟» روز گذشته با حضور دانشجویان خواهر حاضر در طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه یزد برگزار شد که در این نشست دو گروه دانشجوی موافق و مخالف به بیان نظرات خود پرداختند و یکی از اساتید حوزه و دانشگاه حاضر در طرح نیز به عنوان داور حضور داشت که متن این کرسی به شرح ذیل می باشد:
دانشجوی موافق ازدواج دختر و پسر دانشجو گفت: ازدواج باید از روی شناخت صورت گیرد که در محیط دانشگاه با توجه به اینکه دختر و پسر می توانند شناخت بهتری از هم پیدا کنند مناسب است و اگر در این راستا هم رشته ای نیز باشند بهتر خواهد شد و بیشتر همدیگر را درک خواهند کرد.
دانشجوی مخالف ازدواج دانشجویی بيان كرد: در ازدواج های دانشجویی دو طرف از روی احساسات تصمیم می گیرند و یکدیگر را انتخاب می کنند و در این دورنا نیز هر کدام سعی دارند از خود واقعی فراتر رفته و خود را بهتر جلوه دهند و این ممکن است پس از ازدواج مشکلات عدیده ای را به وجود بیاورد.
دانشجوی موافق تصريح كرد: برتری هایی این ازدواج دارد که از آنها می توان برتری نسبت به شناخت در ازدواج های سنتی نام برد؛ زیرا این شناختی که در ازدواج های سنتی هست هرگز کامل نیست و با یک یا چند جلسه گفت و گو هرگز شناخت کامل حاصل نخواهد شد؛ اما در دوران دانشجویی این شناخت کامل تر خواهد بود و پس از یک یا دو ترم و انتقال به والدین و تحقیق این شناخت کامل خواهد شد.
دانشجوی مخالف گفت: در ازدواج دانشجویی به شناخت کامل نمی توان رسید چون رفتار افراد در جایگاه های مختلف متفاوت عمل خواهد کرد و پنهان کاری می کنند، مثلا فرد در خانواده در رفتار و اخلاق به یک نحوی عمل می کند؛ اما همان فرد در دانشگاه به صورتی متفاوت از خانه عمل خواهد کرد که در این صورت کسی نمی تواند چهره واقعی را از طرف مقابل بشناسد.
دانشجوی موافق این نوع ازدواج افزود: دانشجو نیاز به ازدواج دارد که او باید با فردی ازدواج کند که محیط دانشگاه را نیز تجربه کرده باشد و اگر این اتفاق بیفتد جامعه پذیری کاملتری را هر دو طرف تجربه کرده اند که این خود یک عامل مهم تقویت کننده ای در ازدواج های دانشجویی خواهد بود.
دانشجوی مخالف ازدواج دانشجویی ادامه داد: در ازدواج های دانشجویی شاید بی اعتمادی دختر و پسر نسبت به هم زیاد باشد؛ زیرا در شرایطی اگر پسری در محیط دانشگاه با یک دختری به قصد صحبت به او نظر بدی هم داشته در صورتی که ببیند همسر او نیز با یک همکلاسی یا مرد نامحرمی صحبت کند، امکان دارد جبهه گیری کرده و او را منع کند و می گوید که من پسرها را می شناسم و بدبین به همه پسرها خواهد بود که مشکلی بزرگ برای زندگی ایجاد خواهد کرد.
هاشمی، استاد حوزه و دانشگاه نيز در اين نشست با بیان اینکه در دنیای امروزی در فضای عشقی انسانها حب حقیقی را گم کردهاند، تصريح كرد: دل سپردن در بین زنان از طریق حب نفسانی و در مردان از طریق حب غریزی است؛ در حالی که اگر زوجین یکدیگر را طبق حب نفسانی انتخاب کنند پیوندشان تبدیل به محبت حقیقی و ناگسستنی میشود.
وي در پایان از جوانان خواست تا برای رسیدن در ازدواج و تشکیل زندگی مشترک حتما با افراد موفق و با تجربه مشاوره کرده و از تخصص آنها استفاده کنند و با شناختی کامل حتی در ازدواج های دانشجویی اقدام به این ازدواج ها کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.