کد خبر:۱۹۸۵۸۵
یک کارشناس رسانه در جمع دانشجویان حاضر در طرح ولایت:
خاله شادونه مكتب بودا را به بچهها آموزش میدهد
یک کارشناس رسانه گفت: انیمیشنها و برنامههای کودکی که به خورد فرزندانمان داده میشود در تضاد با عقاید اسلامی است؛ حتی خود خاله شادونه با انجام حرکات یوگا تبلیغ مکتب بودا ميكند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام علی قهرمانی صبح امروز با حضور در جمع اساتید طرح ضیافت اندیشه در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه فردوسی مشهد با اشاره به نقش رسانه و تاثیرات ماهواره بر زندگی فردی و اجتماعی تصريح كرد: اولین گامی که رسانه های داخلی و خارجی انجامی می دهند این است که غیرت و تعصب را نسبت به مفاهیم دینی و اجتماعی بر می دارند این تحول از تغییر در باورها و باورهای بنیادی اتفاق می افتد.
وي افزود: BBC یا VOA را در نظر بگیرید این دو شبکه بسیار راحت با توهین، بسیاری از عقاید و اصول را تخریب می کنند از طرفی نیز در نظر بگیرید یک مخاطب معمولی پای برنامه های آنها نشسته است این مخاطب در هفته اول نسبت به صراحت مفاهیمی که در برنامه ها بیان می شود، موضع جدی می گیرد و این موضع در هفته دوم کمتر شده، هفته سوم بی اهمیت می شود و هفته چهارم اگر ناسزا هم به خدا و دین بدهند این مخاطب دیگر واکنشی نشان نمی دهد.
رئیس موسسه ندای فطرت با اشاره به ترویج مکتب بودا در رسانه های داخلی و خارجی بیان داشت: ساده ترین مفاهیمی که امروز در رسانه های مختلف پذیرفته شده است، مکتب بوداست و در واقع این مکتب بیان می کند که بودا خداست و جایگاه خدایی از آن بوداست این موضوع در بیش از 80 درصد از فیلم هایی که ساخته می شود، نمایان است.
قهرماني تاکید کرد: حرکت یوگا یکی از مفاهیم اصلی مکتب بوداست که در آن مباحثی چون سلام به خورشید در طلوع آفتاب به جای نماز صبح ارائه می شود و جالب تر آنکه این گونه حرکات در برنامه های خاله شادونه تعلیم داده می شود؛ اما وقتی ما اسم یوگا را می شنویم برایمان عادی است؛ در صورتی که هدف آن تبلیغ مکتبی غیر از مکتب خداست.
وي با اشاره به گام های که رسانه های غربی برای عادی سازی مفاهیم مختلف اعتقادی در اذهان مردم برداشته اند، تصریح کرد: رسانه های غربی و حتی رسانه های داخلی سه گام را برای عادی سازی مفاهیم انجام داده اند.
دبیر علمی گروه معنویت و رسانه افزود: اولین گام آنها این است که اصطکاکات و واکنش ها را کم کنند دومین حرکت آنها این است که یک مفهوم خاص را در ذهن مخاطب عادی کنند و سپس مقدسات را عرفی سازند. حتی در فیلم ها می بینیم که اگر حرکاتی را بزرگترها نمی توانند انجام دهند آن کار توسط کودکان صورت می گیرد مانند رقصیدن که در فیلم به همین سادگی به تصویر کشیده مي شود.
قهرمانی ادامه داد: بعد از اینکه مسئله ای عرفی شد سعی می کنند آن را تهی کنند و نهایتا باورهای بنیادین را تخریب کنند و گاها برا ی اینکه یک مسئله را عرفی کنند و یا آن را تخریب کنند دست به جا به جا کردن باورها می زنند و گاهی ماهیت آنها را تغيیر می دهند.
وی با اشاره به نقش ماهواره در زندگی افراد جامعه خاطرنشان کرد: کسانی که پای ثابت ماهواره ها هستند به دلیل ماهیتی که شبکه های ماهواره ای دارند مفهومی به نام حق و باطل را نمی شناسند؛ چرا که در هیچ یک از شبکه های ماهواره ای صحبتی از مفاهیم اعتقادی نمی شود و بیشتر زندگی مادی انسان و کمک به دیگران تبلیغ می شود.
این کارشناس رسانه افزود: در مورد ماهیت برخی از شبکه های ماهواره ای پژوهش هایی را انجام داده ایم که می توان نتایج آن را این گونه اعلام کرد که شبکه ماهواره ای زمزمه زنان را هدف اصلی خود قرار داده است، فارسی 1 بنیان خانواده را هدف گرفته، من و تو نخبه های فرهنگی، BBC فارسی نخبه های سیاسی و شبکه ماهواره ایVOA ارتجاع طلبان و اقلیت اپوزیسسیون را مخاطب قرار داده اند.
قهرماني با اشاره به خلاصه ای از مفاهیمی که فیلم ها و سریال های تلویزیونی ارائه می كنند، گفت: بسیاری از مفاهیمی که به خورد مخاطب می دهند، مطابق با اعتقادات ما نیست حتی این مفاهیم در فیلم های و سریال های داخلی نیز مشاهده می شود که می توان به مفاهیمی هم چون القای خصوصیات جنس مخالف، نگرش سکولار، اصل بی حجابی، روابط آزاد جنسی، خرافات، نابودی بنیان خانواده، رها شد فرزندان و اعلام مرگ خدا اشاره کرد.
وی در پایان ضمن تاکید بر رفع این گونه مشکلات در رسانه های داخلی خاطرنشان کرد: طرح یک مسئله سبب آگاهی می شود و پس از آن برای حل کردن آن نیاز به تحلیل است در مورد فیلم ها و سریال ها نیز باید همین کار را بکنیم ابتدا باید یک فیلم و سریال چه داخلی و چه خارجی را تحلیل کنیم و سپس در موردی که مناسب است آن را سانسور کنیم.
رئیس موسسه ندای فطرت گفت: همیشه برای ما دیکته کرده اند که سانسور کار ناپسندی است؛ اما باید این را بگوییم که اگر به شما زهری را بدهند و بگویند بخور امروز نمی کشد پنج سال دیگر این اتفاق می افتد، آیا این زهر را می خورید؟ قطعا نیم خوریم چه همین امروز انسان را بکشد چه پنج سال دیگر این هم یک نوع حرف و سانسور است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.