کد خبر:۱۹۸۶۴۷
آیتالله سبحانی با استناد به سوره تین مطرح کرد؛
برخلاف نظر وهابیت به غیر خدا نیز میتوان قسم یاد کرد
آیت الله سبحانی با استناد به سوره تین، اعتقاد وهابیت به اینکه به غیر از خدا نمیشود قسم یاد کرد را رد کرد و گفت: گاهی برای قداست یک شی و یا برای بیداری فکر و اندیشه بشری میتوان به غیر خدا نیز قسم خورد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، آیت الله سبحانی امروز در سلسله مباحث تفسیر قرآن که در مدرسه حجتیه برگزار می شود، تصریح کرد: نیازی نیست که نام گذاری سوره های قرآن حتما توسط پیامبر(ص) یا ائمه معصومین(ع) صورت گرفته شده باشد.
وی با بیان اینکه نام سوره، شماره آیات و محل نزول و اهداف سوره های قرآن از ضروریات تفسیر بر شمرده می شود، افزود: شماره آیات سوره تین هشت است و در این شماره بین مفسران قرآن اختلافی وجود ندارد.
این مرجع تقلید بیان داشت: آیات و فواصل سوره های مکی کوتاه است و معمولا مضمون این سوره ها درباره معارفی همچون توحید، زندگی اخروی و شرک است.
سبحانی با بیان اینکه در سوره تین با اشاره نزدیک به بلد امین قسم خورده است، گفت: این بدین معنی است که پیامبر(ص) در مکه بوده و این سوره بر ایشان نازل شده است.
وی با اشاره به اینکه تمام سوره های قرآن دارای هدف و روح است، گفت: این سوره در اوصاف روز جزا سخن رانده و بشر برای اینکه به این روز ایمان ندارد، توبیخ شده است.
این استاد درس خارج فقه حوزه علمیه با تاکید بر اینکه به غیر از خداوند متعال نیز می توان قسم یاد کرد، گفت: به اعتقاد وهابیت به غیر از خدا نمی توان قسم یاد کرد ولی در این سوره برای بیان عظمت خداوند، بیداری فکر و اندیشه بشری و یا قداست یک شی قسم یاد کرده است.
سبحانی افزود: منظور از بلد امین در این سوره مکه مکرمه است.
این مرجع تقلید در پایان با اشاره به اینکه مراد آیه از امن، تشریعی است و نه امن تکوینی، خاطرنشان کرد: امن در این آیه یعنی اینکه اگر قاتلی به خانه خدا پناه آورد، نمی توان آن را قصاص کرد و باید بر آن سخت گیری کرد تا از آن محل خارج شده و بعد حکم را بر او جاری ساخت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
دوست خوبم برادر عزيزم
اگر ما به غير خدا نظر کنيم شرک هست
مهم نيست وهابيت يا هر کسي ديگر اين را گفته
الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِكَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ ????
ولي اگر خداوند به زمين و آسمان و خورشيد قسم ياد کرده به دليل اين بوده که وجه او ميابشد.
حال شما خداوند را در وجه اگر مي توانيد ببينيد قسم شما جايز است اگه نمي توانيد ببينيد شرک است دوست خوبم
وَلِلّهِ الْمَشْرِقُ وَالْمَغْرِبُ فَأَيْنَمَا تُوَلُّواْ فَثَمَّ وَجْهُ اللّهِ إِنَّ اللّهَ وَاسِعٌ عَلِيمٌ
مولانا شمس رو در خودش ديد و در جايي شمن من خداي من براي او جاري شد