معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با اشاره به فعالیت 120 گروه پژوهشی در جهاد دانشگاهی گفت: این گروهها بر اساس استانداردهای وزارت علوم فعالیت میکنند.
علیرضا زجاجی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه ابتکار در خور توجه است که نمایشگاه اقدامات ارزشمند دولت را در حوزههای مختلف به استحضار مردم برساند.
وی به ضرورت برگزاری نمایشگاهها بنا بر ضروریات استانی اشاره کرد و افزود: برگزاری نمایشگاه فرصت طلایی برای اطلاع رسانی از اقدامات انجام شده در حوزههای مختلف برای دولتیها و آگاهی برای مردم محسوب میشود.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی از فعالیت 43 واحد جهاد دانشگاهی در سطح کشور خبرداد و تاکید کرد: جهاد دانشگاهی را میتوان یکی از گستردهترین سازمانهای کشوری اعلام کرد.
زجاجی به درصد کم وابستگی جهاد دانشگاهی به دولت اشاره کرد و گفت: جهاد دانشگاهی 80 درصد از هزینههای خود را با انعقاد قرارداد انجام کارهای خاص از جمله کارهای تحقیقاتی تامین میکند.
وی از فعالیت 12 پژوهشکده، سه پژوهشگاه و 120 گروه پژوهشی در جهاد دانشگاهی خبر داد و تصریح کرد: جهاد دانشگاهی به غیر از استان بوشهر در همه استانها فعالیت میکند.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی به تایید اقدامات جهاد دانشگاهی در فرمایشات متعدد مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: این به معنی نداشتن فراز فرود در این ارگان نیست.
زجاجی به مسئولیت خود در حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی اشاره کرد و افزود: معاونت فرهنگی همه واحدهای جهاد دانشگاهی در سطح کشور 10 بازوی فعال فرهنگی نیز دارند.
وی مرکز امام و انقلاب، مرکز افکار سنجی دانشجویان، خبرگزاری ایسنا، مرکز گردشگری، صندوق قرضالحسنه، سازمان انتشارات و خبرگزاری قرآنی ایکنا را زیر مجموعههای فرهنگی جهاد دانشگاهی عنوان کرد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی بر فرهنگی بودن اقدامات جهاد دانشگاهی به عنوان یک سازمان مولود انقلاب تاکید کرد و گفت: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری کارهای انجام شده در جهاد دانشگاهی در واقع یک کار فرهنگی دینی بر اساس سرمایههای انقلاب محسوب میشود.
زجاجی اقدامات ارزنده پژوهشی در جهاد دانشگاهی در سایه فرهنگ حاکم در آن اشاره و خاطرنشان کرد: کارهای تحقیقاتی در مورد نصب دکلهای حفاری در خشکی که تکنولوژی آن فقط در اختیاز یک کشور خاص قرار دارد از جمله این کارها ارزشمند است.