کد خبر:۲۰۵۱۱۲
رئیس هئیت وزنه برداری خراسان رضوی:
پیشرفت 75 درصدی بازسازی سالن ورزشی وزنه برداری در خراسان رضوی
رئیس هئیت وزنه برداری خراسان رضوی با اشاره به پیشرفت 75 درصدی بازسازی سالن ورزشی وزنه برداری استان ابراز امیدواری کرد که این سالن تا پایان سال، به طور کامل بازسازی شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، فرزین زیوری صبح امروز در نشست خبری هئیت وزنه برداری استان خراسان رضوی که در محل اداره کل ورزش و جوانان برگزار شد، با ابراز خشنودی از ایجاد پل ارتباطی بین رسانه ها و این هئیت، تصریح کرد: در گذشته این مشکل را داشتیم که فعالیت های هئیت های ورزشی به مردم منتقل نمی شد و نمی دانستیم چگونه باید این همه فعالیت زیاد را به اطلاع مردم رساند.
وی درادامه در خصوص وضعیت ورزش وزنه برداری در استان خراسان رضوی بیان داشت: با توجه به تغییر مدیریتی که در دو سال گذشته در این هئیت رخ داد، برای ارزیابی داشته ها و پتانسیل هئیت یک تیم وزنه برداری به مسابقات لیگ برتر وزنه برداری کشور معرفی کردیم، نتیجه ای این حضور، پی بردن به نقاط ضعف این ورزش در استان شد.
رئیس هئیت وزنه برداری خراسان رضوی با بیان این که در سال 90 به دنبال رفع ضعف هایمان بودیم و از همین جهت، تیمی برای سال 91 معرفی نکردیم، خاطر نشان کرد: غیر از مسئله لیگ برتر وزنه برداری، در زمینه کلاس های مربی گری و داوری فعالیت های خوبی داشتیم و به طور نمونه سه نفر از داوران را برای ارتقاء داوری بین المللی به اصفهان فرستادیم.
زیوری با بیان این که علارغم نداشتن تیم در لیگ برتر اما لیگ استانی به طور منظم برگزار می شود، اذعان داشت: عمده کاری که در سال گذشته توان هئیت وزنه برداری را مشغول خود کرد، بازسازی تنها سالن وزنه برداری استان بود که طی 30 سال گذشته بازسازی نشده بود و در شآن استان هم نبود که چنین سالن وزنه برداری داشته باشد.
وی با اشاره به پیشرفت 75 درصدی این بازسازی، اظهار امیدواری کرد: تا پایان سال ، به طور کامل بازسازی این سالن تمام شود و افزود: با این حال در روز های گذشته دور دوم لیگ برتر را در مشهد برگزار کردیم و با توجه به میزبانی و معرفی داواران خوب، آبروی استان را در این زمینه حفظ کردیم.
رئیس هئیت وزنه برداری در ادامه این نشست با اشاره به دیدار این هئیت با استاندار خراسان رضوی گفت: استاندار نیز از علاقه مندان به این ورزش بود و در همان دیدار مصوب کرد که کمکی به این هئیت برای اتمام بازسازی سالن وزنه برداری انجام شود.
زیوری در خصوص جایگاه این ورزش در استان و میان مردم بیان داشت: توقع مردم از ورزش تربیت ورزشکاران ملی پوش است ، اما با وجود مشکلاتی مثل سالن امکان پذیر نیست، امیدوارم که با پایان پروژه بازسازی بتوانیم در این زمینه نیز فعالیت های بیشتری بکنیم.
وی با تاکید بر این مهم که کارهئیت تیم داری نیست اما باید شرایط را برای حضور علاقه مندان تیم داری وزنه برداری،فراهم کرد، افزود: رشته ورزنه برداری در استان ریشه دار است و ورزشکاران زیادی دراین زمینه داریم که به علت فراهم نشدن شرایط به سایر تیم ها در خارج استان ملحق می شوند.
رئیس هئیت وزنه برداری با بیان این که از نظر داورو مربی در جایگاه مناسبی هستیم، تصریح کرد: زمینه های پایه ای را داریم اما نتیجه نهایی که همان ارائه ورزشکار ملی است در این مدت اتفاق نیافتاده است.
زیوری با اشاره به دو تغییر مدیریت در طی اواخر سال گذشته و اوایل امسال گفت: این تغییرات مدیریتی در سطح کلان ورزش استان موجب کند شدن بازسازی تنها سالن وزنه برداری شد، به طوری که بسیاری از ورزشکاران بعد از حدود یازده ماه بی سالنی ، در همان سالن در حال ساخت و ساز به تمرین پرداختند.
وی ادامه داد: همان زمان صدا وسیما هم از این وضعیت گزارشی تهیه کرد که باعث بروز مشکلاتی برای این هئیت شد،چرا که سالن وضعیت خوبی نداشت.
ابولحسن جمالی، نائب رئیس هئیت وزنه برداری استان نیز با بیان این که ورزش وزنه برداری در استان غریب است، گفت: وزنه بردار شرکت حفاری با 100 میلیون تومان در مسابقات شرکت می کرد اما ورزشکار من با 200 هزار تومان در مسابقات بود و وقتی به من نگاه می کرد، از خجالت آب می شدم.
وی ادامه داد: جواد خوش دل مربی تیم جوانان است، نتوانستیم از او استفاده کنیم اما شرکت حفاری از او استفاده کرد و در لیگ جوانان هم مقام آوردند.
نايب رئیس هئیت وزنه برداری در خصوص هزینه های میزبانی دور دوم لیگ برتر وزنه برداری در مشهد، نیز بیان داشت: این میزبانی با همکاری نیروی زمینی ارتش برگزار شد و حتی درآمد زایی نیز داشتیم؛ میزبانی این مسابقات را نیروی زمینی بر عهده گرفته بود تا در سالن خودش برگزار کند اما مصادف با تکمیل سالن هئیت وزنه برداری شد.
جمالی ادامه داد: از همین رو موقعیت را مناسب دیدیم ضمن این که امکانات خودمان را در اختیار آن ها می گذاریم، خودمان را هم محک بزنیم که می توانیم چنین میزبانی هایی را برگزار کنیم یا خیر.
وی با بیان این که بودجه بازسازی سالن وزنه برداری متغیر بوده است، گفت: با این حال نسبت به سال گذشته یک افزایش نسبی داشتیم و بودجه بازسازی سالن به 30 الی 35 میلیون تومان رسیده که صرف ساختمان آن شده است؛ بودجه جاری هئیت هم نزدیک به 8 میلیون تومان بوده است.
زیوری، رئیس هئیت وزنه برداری استان در ادامه در پاسخ به این سوال که چه اقداماتی برای آموزش و عمومی کردن ورزش وزنه برداری انجام شده است، گفت: هنوز نتوانسته ایم این ورزش را در آموزشگاه ها عمومی کنیم و برای همین ذهنیت مردم از این ورزش ، عدم تناسب با سن نوجوانی و به اصطلاح سوختن قد نوجوانان می باشد، در حالی که چنین تصوری اشتباه است.
وی با بیان این که رسانه ها نیز در معرفی این ورزش به خوبی فعالیت نکرده اند، ادامه داد: در حال حاضر محوریت اصلی فعالیت های هئیت تکمیل سالن اختصاصی وزنه برداری است و تا زمانی که کامل نشده است نمی توانیم به سایر برنامه ها بپردازیم.
رئیس هئیت وزنه برداری با اشاره به روزهای بعد از مسابقات جهانی وزنه برداری در ترکیه در سال گذشته گفت: در آن زمان شاهد استقبال و مراجعه علاقه مندان و خانواده ها بودیم ، اما وقتی وضعیت بد سالن را می دیدند، منصرف می شدند.
زیوری بیان داشت: با این حال بعداز المپیک پیش بینی کردیم که دوباره با استقبال مردم مواجهه خواهیم شد ، از این رو نسبت به تکیمل هرچه بیشتر وسریع تر سالن وزنه برداری اقدام کردیم؛ در حال حاضر نیز از علاقه مندان ثبت نام کرده ایم تا در مراحل بعد استعداد یابی کنیم.
وی در پایان خطاب به رسانه ها یادآور شد: رسانه ها می توانند به معرفی ورزش وزنه برداری استان خراسان رضوی کمک کنند، بنابراین نباید به حاشیه ها پرداخت بلکه اصل ورزش وزنه برداری و معرفی آن به مردم است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.