کد خبر:۲۰۵۴۴۶
مسئول قرارگاه جهادی عمار بسیج دانشگاه آزاد مشهد خبر داد:

وعده عمل نشده استاندار خراسان رضوی در تخصیص اعتبار برای پروژه آبرسانی

مسئول قرارگاه جهادی عمار بسیج دانشگاه آزاد مشهد از تکمیل 80 درصدی پروژه آبرسانی روستای پسخوری توسط جهادگران بسیجی خبر داد و با اظهار تاسف گفت: سه میلیارد ریال اعتبار توسط معاونت برنامه ریزی استانداری برای تکمیل این پروژه هنوز  تامین نشده است.  
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، کاظم ناصری امروز در نشست خبری اقدامات انجام شده توسط جهادگران در اردوهای جهادی در محل سازمان بسیج دانشجویی استان در خصوص طرح آبرسانی روستای پسخوری از توابع شهرستان مشهد تصریح کرد: اداره آب و فاضلاب عنوان کرده بود که اجرای این پروژه با هزینه یک میلیارد تومان و به مدت زمان یک سال به طول می انجامد در حالی که 80 درصداین پروژه توسط جهادگران در عرض یک ماه وبا نصف هزینه مذکور تکمیل شد.
 
وی در ادامه افزود: تمامی مراحل حتی اقدامات تخصصی این پروژه توسط دانشجویان و نیز مهندسان جهادگر انجام شد و شرکت آب و فاضلاب فقط بحث پلن آن را برعهده گرفت.
 
ناصری اذعان کرد: برای تکمیل صدرصدی این طرح نیازمند مخازن آب هستیم که بایستی اعتباراتی نسبت به آن تخصیص یابد ولی متاسفانه طبق مصوبات جلسه شورای هماهنگی و پشتیبانی طرح هجرت سازندگی استان که قرار بود سه میلیارد ریال اعتبار از محل معاونت برنامه ریزی استانداری برای تکمیل صددرصدی پروژه و نیز افتتاح آن در دهه فجر سال جاری تامین شود که متاسفانه هیچ خبری از آن نیست.
 
مسئول قرارگاه جهادی عمار بسیج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به نقل از اهالی این روستا بیان داشت: مسئولین با حضور خود در روستا وعده و وعید های زیادی داده اند ولی متاسفانه هیچ یک از آنان را عمالی نکرده اند و امید ما در حال حاضر به سپاه و شما بسیجیان است.
 
وی در بیان دیگر فعالیت های گروه در روستاهای تحت پوشش گفت: 120 دانشجو متشکل از خواهران و برادران به روستا جهت اقدامات فرهنگی، آموزشی و عمرانی و بهسازی و از این میان 40 تیم پزشکی متشکل از پزشک، پرستار و ماما جهت اقدامات بهداشتی ودر مانی اعزام شدند.
 
ناصری در ادامه بیان داشت: این تیم با ویزیت 90 بیمار و برگزاری کلاس های بهداشت، تغذیه، طب سنتی خدمت رسانی کردند و حدود 10 میلیارد ریال دارو نیز هزینه شد.
 
در پایان فاطمه قهرمانی یک فعال فرهنگی اظهار کرد: بدون بودجه فرهنگی نه تنها نمی توان تولیدات فرهنگی داشت بلکه با توجه به ضعف فرهنگی حاکم در روستاها در مسیر فرهنگسازی نیز با مشکل برمی خوریم و استاندار نسبت به این امر مهم یک ریال هم کمک نکرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار