کد خبر:۲۰۶۳۲۸
اردوهای جهادي بسيج دانشجويي دانشگاههاي مغان پایان یافت
دانشجوان جهادگر بسيج دانشجويي دانشگاههاي مغان پس از 15 روز تلاش در عرصه جهاد سازندگی به کار خود پایان دادند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از اردبیل، شهپور محمدی، مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه پیام نور پارس آباد مغان امروز در اختتامیه اردوهای جهادي بسيج دانشجويي دانشگاه هاي مغان، گفت: اردوهاي جهادي بسيج دانشجويي دانشگاه هاي آزاد اسلامي و پيام نور با محوريت محروميت زدايي از چهره مناطق محروم شهرستان پارس آباد مغان در نيمه اول شهرويور ماه با حضور دانشجويان بسيجي این دانشگاه ها در يكي از روستاهاي دهستان اسلام آباد جديد از توابع بخش اسلام آباد شهرستان پارس آباد مغان انجام شد.
وی استقبال دانشجویان از اردوهای جهادی را خوب ارزیابی کرد و گفت: به همت 50 نفر از دانشجویان بسیجی و پرتلاش در عرصه جهاد سازندگی 100 نفر از نوجوانان و نونهالان دهستان و روستاهای اطراف با برگزاری کلاس های فوق العاده، فرهنگی، تربیتی، قرآن و معارف آموزش دیدند.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه پیام نور پارس آباد مغان تصریح کرد: ساخت سرويس بهداشتي و حمام براي يك خانواده محروم و بي سرپرست توسط دانشجویان پسر، پرورش نونهالان و نوجوانان مشتاق به فعاليت هاي فرهنگي و پرورشي و برگزاری كلاس هاي امداد و نجات، قرآن، معارف، نقاشي، كار با رايانه، گلدوزي و مليله دوزي، خياطي، سرود و كلاس هاي تقويتي تحصيلي توسط گروه خواهران از جمله فعالیت های اردوهای جهادی بسيج دانشجويي دانشگاه پیام نور پارس آباد مغان است.
فرهنگ، رئیس دانشگاه پیام نور پارس آباد مغان نیز در این مراسم ارودهای جهادی را موجب رونق اقتصاد کشور دانست و گفت: تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور نیازمند بستر سازی برای تولید و کارآفرینی است.
وی تصریح کرد: هجرت های جهادی در محضر خداوند موجب خوشنودی ائمه معصومین (ع) خواهد بود.
در پایان این مراسم معنوی با اهدای جوایزی از جهادگران نمونه تجلیل شد و بعد از مراسم فرماندار و مسئولان محلی از محل اجرای پروژه سازندگی اردوهای جهادی بازدید کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.