گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دانشجویان جهادگر اردوی نوروزی امسال خود را بدون دریافت هیچ گونه بودجهای از نهادهای دولتی و نهادهای مربوطه برگزار کردند اما کمبود یا بهتر بگویم نبود بودجه نتوانست در عزم جدی آنها برای حل مشکلات مردم مناطق محروم خللی وارد کند. بسیاری از جهادگران هنوز هم درگیر پرداخت وامهایی هستند که برای برگزاری اردو از دوستان و آشنایان خود گرفتهاند.
امسال دانشجویان جهادگر در مناطق محروم لرستان، فارس، هرمزگان، خوزستان، کرمان، چهارمحال و بختیاری، ایلام و کرمانشاه حضور پیدا کردند تا با حضور پرشورشان بتوانند اندکی از مشکلات مردم روستاهای محروم کشور را حل کنند.
جهادگران دانشجو با ساخت مسجد، مدرسه و آبرسانی به روستاها و هزاران فعالیت خداپسندانه دیگر نور امید را به زندگی مردم مناطق محروم دمیدند اما دلگیرند از مردمی که از جهاد و سبک زندگی جهادی بیخبرند.جهادگران دانشجو گلایه دارند از آنهایی که با طعنه میپرسند چه قدر پول میگیرید تا خودتان را آواره کوه و بیابان کنید.
سبک زندگی جهادی نه تنها در میان مردم بلکه در میان بسیاری از مسئولان کشور هم ناشناخته است عدم تخصیص بودجه مناسب برای انجام کارهای عمرانی و فرهنگی و عدم همکاری برخی مسئولان استانی با جهادگران نشان از غربت سبک زندگی جهادی در میان مردم و مسئولان دارد.
جهادگران دانشجو می خواهند با حضور موثر و مستمر خودشان به جوانان روستایی حرفههای فنی و شغلهای مرتبط با بوم و فرهنگشان را بیاموزند تا آنها را به زندگی در روستا دلگرم کنند. ساخت کارگاههای قالیبافی، پرورش مرغ بومی، کارگاههای بلوک زنی، پرورش ماهی و هزاران فعالیت دیگر میزان اشتغال را در جوانان روستاهای محروم کشور افزایش داده است اما این گونه فعالیتها بدون حمایت جدی نهادهای دولتی و بدون تخصیص بودجههای مناسب نمیتواند ادامه پیدا کند.