جانشین فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: دوران هشت سال دفاع مقدس و حماسهها و ارزشهایی که در این دوران بروز و ظهور کرده، بخش مهمی از هویت اصیل و ریشهدار فرهنگی و اعتقادی ماست که باید از آن صیانت کنیم و پاس بداریم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، سردار علیرضا تنگسیری شب گذشته در مراسم پاسداشت حماسه هشت سال دفاع مقدس در جمع ناویان ستاد نیروی دریایی سپاه بيان داشت: دوران هشت سال دفاع مقدس و حماسه ها و ارزش هایی که در این دوران بروز و ظهور کرد، بخش مهمی از هویت اصیل و ریشه دار فرهنگی و اعتقادی ماست که باید از آن صیانت كرده و پاس بداریم.
وی در ادامه با اشاره به ماجرای اشغال خرمشهر و ایستادگی بی مانند مردم در برابر تجاوز دشمن افزود: در جریان دفاع از خرمشهر و عملیات آزادسازی آن، صحنه هایی از رشادت، ایثار و همدلی خلق شد که شاید به جرات می توان گفت نظیر آن در هیچ نقطه دیگری از جهان دیده نشده است.
جانشین فرمانده نیروی دریایی سپاه افزود: ما در دفاع مقدس به این باور دست پیدا کردیم و این حقیقت را با پوست و استخوان خود لمس نموديم که اگر قوم و ملتی به خدا توجه کند و ارزش های الهی را پاس بدارد و به خدا توکل کند، خداوند نیز نصرت و یاری اش را شامل آن قوم و ملت خواهد كرد و امدادهای آشکار و پنهانش را به مدد خواهد فرستاد.
تنگسیری در بخش دیگری از سخنان خود به شرایط سخت کشور در آغاز جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: ما دفاع جانانه خود را در حالی پیش بردیم و به توفیقات خارق العاده دست يافتيم که حتی برای تهیه سیم خاردار هم تحریم شده بودیم و کشورهای سازنده از دادن آن به ما امتناع می کردند.
وی اظهار کرد: در همان مقطع نفت ما نیز به دشواری و با قیمتی بسیار پایین به فروش می رفت و به لحاظ اقتصادی نیز در شرایط بسیار بدی قرار داشتیم، اما ملت ما حول محور ولایت، مردانه ایستاد و دفاع کرد و اجازه نداد که استکبار جهانی با بهره گیری از مهره ای به نام صدام، به اهداف خود دست پیدا کند.
جانشین فرمانده نیروی دریایی سپاه همچنین با بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس افزود: شناورهایی برای انجام عملیات های شهادت طلبانه اختصاص پیدا کرد و از همان مقطع، بسیجیان و سربازانی ملتمسانه و با اصرار و پافشاری از ما می خواستند که نام آنها را در اولویت لیست عملیات شهادت طلبانه قرار دهیم.
تنگسیری در این مراسم طی سخنانی ضمن تسلیت هتک حرمت و اهانت دشمنان اسلام نسبت به ساحت پیامبر نور و رحمت حضرت محمد (ص) گفت: اهانت به نبی مکرم اسلام (ص) که همه فضایل و ملکات انسانی را با هم داشت، در حقیقت توهین به فضیلت ها و خوبی های انسانی و در یک کلام توهین به انسانیت است.
وی خاطرنشان کرد: دشمن به خیال باطل خود تصور می کند که با این گونه اقدامات می تواند جلوي حرکت رو به رشد اسلامخواهی و بیداری اسلامی را بگیرد، اما غافل از این است كه جریان تحولات برخلاف میل و خواسته او رقم خواهد خورد.