معاون پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اظهار داشت: به دلیل پتانسیل بالای دانشگاه آزاد قزوین، میزبانی مرحله نهایی هفدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت(ع) به این دانشگاه واگذار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قزوین، طالب تاش صبح امروز در حاشیه بازدید از اولین نمایشگاه تصویری قرآن با عنوان «قیامت در قرآن» در دانشگاه آزاد قزوین اظهار داشت: هر ساله مسابقات قرآن و عترت (ع) در یکی از دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور برگزار می شود و با توجه به توانمندی که واحدهای دانشگاهی دارند، مرحله نهایی این مسابقات را میزبانی می کنند و میزبانی هفدهمین دوره مسابقات با توجه به پتانسیل بالای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به این دانشگاه واگذار شد.
معاون پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی، استان قزوین را استانی قرآنی دانست و با اشاره به شخصیت های قرآنی استان قزوین یادآور شد: بسیاری از شخصیت های قرآنی، عارفان اسلامی و بسیاری از مفسران قرآنی از منطقه قزوین برخاسته اند. سابقه درخشان پتانسیل بالای استان قزوین از دلایل اصلی موافقت با میزبانی این مسابقات در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بود.
وی افزود: از نظر سازماندهی پذیرش، پذیرایی، اسکان، ایاب ذهاب و از نظر اختصاص سالن های بخش های حفظ و قرائت دانشجویی و استادان ویژه آقایان و بانوان، امکانات بسیار خوبی در نظر گرفته شده است.
طالب تاش به برگزاری مستمر کمیته های مختلف برای اجرای مناسب این مسابقات اشاره کرد و گفت: از ماه ها قبل با برگزاری جلسات کمیته های مختلف، هماهنگی بسیار خوبی بین معاونان دانشگاه آزاد قزوین و سازمان مرکزی برقرار شد که جا دارد از موسی خانی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و همکاران شان تقدیر و تشکر صمیمانه ای داشته باشم.
وی در ادامه درباره اهداف برگزاری چنین مسابقاتی یادآور شد: مسابقات در سه محور پژوهش، آموزش و تبلیغ و ترویج هدف گذاری و برنامه ریزی شده و هدف اصلی و نهایی نیز ایمان افزایی و دانش افزایی دانشجویان و استادان است.
وی تصریح کرد: در همین راستا در هر دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور، کانون قرآن و عترت تشکیل و راه اندازی شده که کارش انجام فعالیت قرآنی برای توسعه و ترویج فرهنگ و معارف قرآن کریم است.
طالب تاش افزود: برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت نیز یکی از برنامه های متعددی است که در کانون قرآن و عترت طراحی و برنامه ریزی شده و این مسابقات به گونه ای طراحی شده که صرف انجام مسابقه نباشد و دانشجویان و استادان شرکت کننده علاوه بر آشنایی با فرهنگ و معارف قرآنی، جنبه های آموزشی آن را فرابگیرند.
وی در ادامه حضور استادان بین المللی کشورمان را در این مسابقات از ویژگی ها و شاخص ترین نکات برجسته این مسابقات ارزیابی کرد و گفت: حضور این استادان ممتاز و برگزاری کارگاه های آموزشی و ایجاد فضایی برای بحث گفت وگو بین شرکت کنندگان و داوران از برنامه های در نظر گرفته شده در این مسابقات است.
طالب تاش در پایان دانشگاه آزاد قزوین را از واحد های نمونه در امر گسترش و توسعه فرهنگ قرآنی و دینی در بین دانشگاه های آزاد اسلامی دانست و گفت: وجود مسجد بزرگ امام رضا(ع) در این دانشگاه لذت بخش است و این مسجد از مساجد نمونه در سطح دانشگاه های کشور محسوب می شود و دارای وسعت بالا، طراحی بسیار زیبا و جا نمایی بسیار خوب است و وقتی وارد این مسیر می شویم فضای روحانی آن واقعاً تاثیرگذار است.