حمید صمدی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزای دانشجو» در مشهد، در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه کتاب ناشران ایران در مشهد، گفت: فراخوان جشنواره در اوایل شهریور ماه سال جاری داده شده و تا کنون بیش از 100 اثر به دبیر خانه جشنواره ارسال شده است و با توجه به اینکه بیش از 40 روز دیگر تا پایان ارسال آثار نمانده این اطلاع رسانی علنی تر شده است.
وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره را بهره گیری داستان نویسان از آیات قرآنی دانست و بیان داشت: در این جشنواره از نویسندگانی که داستان های اجتماعی و مدرن در قالب قرآنی بنویسند تقدیر می شود و آثار برگزیده به چاپ می رسد.
صمدی تاکید کرد: یک کارشناس برای ارتباط با دانشگاه ها و یک کارشناس برای برقراری ارتباط با استان ها پیش بینی کرده ایم که مسئول ارتباط با دانشگاه ها و انجمن های ادبی هستند که نامه ها و پوسترها را برای اطلاع رسانی به دانشگاه ها و استان ها ارسال می کنند.
مسئول امور شعر و ادب اداره کل ارشاد خراسان رضوی در خصوص حضور جوانان در عرصه داستان های قرآنی تصریح کرد: موضوع داستان های قرآنی موضوع مهم و گسترده ای است و همه افراد اهل فن باید در این جشنواره شرکت کنند تا نهضت قرآن و مفاهیم آن حفظ شود و با توجه به اینکه طبق فرمایش مقام معظم رهبری قرآن باید در مدارس نهادینه شود ما باید جوانان را جذب کنیم و یکی از اهدافمان این باشد که استعدادهای جدید هم حضور داشته باشند.
وی ادامه داد: در این راستا کارگاه هایی را در 24 شهرستان خراسان رضوی طراحی کرده تا جوانانی که در گذشته تجربه نوشتن در این زمینه را نداشتند، آموزش ببینند و در مشهد نیز سه برنامه برای داستان های قرآنی و هم اندیشی با محتوای قرآنی برگزار می کنیم تا صاحبان فن تجربیات خود را در اختیار جوانان بگذارند.
صمدی گفت: در راستای تجهیز مدارس کشور به کتاب، دو تا سه سال پیش آیین نامه ای تنظیم شد که طبق آن اداره ارشاد موظف است هر میزان آموزش و پرورش بودجه برای تجهیز کتابخانه مدارس اختصاص داد ارشاد نیز به همان میزان کمک کند؛ اما تا کنون اقدامی توسط آموزش و پرورش خراسان صورت نگرفته و این در حالی است که برخی از استان ها این آیین نامه را اجرایی کرده اند.
مسئول امور شعر و ادب اداره کل ارشاد خراسان رضوی در پایان در خصوص نمایشگاه کتاب بیان کرد: نمایشگاه کتاب یک ویترین و یک عرضه است که توانایی ها ی نویسندگان و ناشران را در کنار هم جمع می کند و در مجموع یک ذوق و شوق فرهنگی در میان مردم ایجاد و جامعه فرهنگی گرد هم می آیند و تبادل نظر می کنند و جدیدترین آثار خود را عرضه می کنند و این خود تولید موج فرهنگی در جامعه می کند که باید حمایت ویژه ای از این اقدام صورت گیرد.