حسین کرتی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بندرعباس، اظهار داشت: حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان هرمزگان از بهمن ماه سال 84 با رشته علوم اسلامی و معارف اهل بیت (ع) در بندرعباس شروع به فعالیت کرد و در حال حاضر 150 دین پژوه در این مرکز در حال تحصیل هستند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ما در این مرکز از تمام دانشگاه ها و اکثر رشته ها دین پژوه داشته ایم، بیان داشت: ما در این مرکز علاوه بر ایجاد محیطی علمی و پژوهشی، فضایی سرشار از ایمان، اخلاص، نشاط و پویایی را به وجود آورده ایم تا زمینه حرکت به سوی تعالی و تکامل و بالندگی فراهم شود.
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان هرمزگان افزود: حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکزی است آموزشی و تربیتی وابسته به نهاد رهبری در دانشگاه ها، که در راستای تحقق اهداف و سیاست های آموزشی و سیاست های آموزشی نهاد در زمینه آموزش و معارف اسلامی بر مبنای مکتب اهل بیت(ع) فعالیت می کند.
کرتی تصریح کرد: توجه به نیازهای گوناگون بینشی، گرایشی و عملی انسانها، ضرورت آموزش دین برای قشر دانشجو و تحصیلکرده با هدف ایجاد بصیرت، لزوم آموزش مبانی دین از روی دلیل، ضرورت آموزش همه جانبه اسلام به دانشجویان برای ایجاد یک نظام فکری سالم، اصل بهره برداری از فرصت های دانشجویان با در نظر گرفتن وقت دانشجویان و دروس دانشگاه باعث شکل گیری حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان و چینش دروس آن شده است.
وی افزود: دین پژوهان حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان در شش ترم تحصیلی، در مجموع قریب به 70 واحد درسی را با عناوینی چون ترجمه و مفاهیم قرآن کریم، کلام اسلامی و اعتقادات با رویکرد جدید کلامی، فقه و احکام اسلامی، معارف قرآن، جریان شناسی، تاریخ تحلیلی سیاسی اسلام و سیره معصومین (ع) و اخلاق اسلامی نزد اساتید حوزه و دانشگاه می گذرانند.
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان هرمزگان گفت: علاوه بر این دروس دانشجویان این مرکز باید دروس پایه برای ورود به معارف مکتب اهل البیت (ع) مانند صرف، نحو، منطق، اصول فقه آشنا شوند.
کرتی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: انجام فعالیت های پژوهشی، برگزاری اردوهای زیارتی و سیاحتی، طرح تدبر در قرآن، برگزاری مراسم معنوی و روضه سید الشهداء (ع)، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ در مورد مسائل روز، مراسم متناسب با اعیاد و سوگواری ها از جمله برنامه های فرهنگی این مجموعه به شمار می رود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: حضور در این مرکز یک فرصت خوب برای جوانان برای افزایش اطلاعات دانشجویان در مباحث اعتقادی و اخلاقی و قرانی و به جواب رسیدن به سوالات خود در این موارد است.
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان هرمزگان خاطرنشان کرد: تدین به دین مبین اسلام و مذهب شیعه اثنی عشری، تعهد اخلاقی جهت حضور منظم در برنامهها و کلاس های آموزشی، عدم سوء به نظام جمهوری اسلامی و التزام عملی به قانون اساسی و اصل ولایت مطلقه فقیه، سابقه فکری، سیاسی و اخلاقی در طول دوران تحصیلی در دانشگاه ها از جمله شرایط عمومی و اشتغال به تحصیل در مقطع کارشناسی به بالا در یکی از مراکز آموزش عالی مورد تأیید وزارت علوم و یا فارغالتحصیل از این مراکز، توانایی گذراندن دروس دانشگاه و حوزه به طور همزمان، حداکثر سن برای شاغلین به تحصیل در دوره کارشناسی، 25 سال کارشناسی ارشد، 28 سال دکترا و بالاتر و همچنین فراغت یافتگان از تحصیل 35 سال از جمله شرایط اختصاصی برای ثبت نام در این مرکز می باشد.