به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، علیرضا صابرفرد امروز در یازدهمین جشنواره دانشجویان مبتکر و ممتاز بسیجی استان گیلان در سالن اجتماعات امام خمینی (ره) دانشگاه آزاد رشت، با بیان این که مردمی کردن اقتصاد با اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی، اتکا به شرکت های دانش بنیان در تولید ثروت، ترجیح تولید بر واردات و تولید ثروت از دیگر الزامات اقتصاد مقاومتی است، گفت: اصلاح الگوی مصرف از الزامات اقتصاد مقاومتی در حوزه مصرف است و بسیاری از معضلات اقتصادی کشور از بسترهای نامناسب فرهنگی، تفکر و عدم اعتماد مردم به تولید ملی نشات گرفته است.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی، اقتصاد بسته و منفعل، خودکفا و منزوی، جنگی و کوپنی، تک محصولی، دولتی و دیپلماسی نیست، گفت: اقتصاد مقاومتی پذیرای بی قید و شرط نظم بین المللی نیست، بلکه در این نوع از اقتصاد، باید دید کلان و الگوهای بلندمدت داشته باشیم.
عضو کمیته نخبگان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تصریح کرد: در اقتصاد مقاومتی دشمن نباید به این فکر بیفتد که تحریم، سلاح کارآمدی است.
صابرفرد با تاکید بر اینکه در اقتصاد مقاومتی باید بر قابلیت ها تکیه کرد، گفت: اقتصاد مقاومتی فرآیند توانمندسازی و قابلیت سازی بلندمدت است و در این اقتصاد، باید بر اساس دیدگاه قابلیت محور نه تهدید محور حرکت کنیم.
عضو کمیته مهندسی پرتاب ماهواره امید افزود: توافق و گفت و گو بنیان حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی و مهار هزینه های دولت، اصلاح اقتصاد سیاسی کشور، تدوین سیاست های بلندمدت و مهندسی فرهنگی، از راه های تحقق اقتصاد مقاومتی است.
وی در ادامه ضمن پخش کلیپ از پرتاب ماهواره های ایران با پخش اسلاید، در خصوص اقتصاد مقاومتی برای دانشجویان مطالبی را ایراد کرد.