سیاست گذاری های سلامت در صنایع مبتنی بر پیشگیری از خطرات در بحران باشد

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، محمد شکاری شب گذشته در کارگاه مدیریت بحران در بخش بهداشت و درمان در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، اظهار داشت: حضور صنایع هرمزگان در مباحث علمی و به ویژه سلامت و درمان امری جدی است، لذا سیاست گذاری های حوزه سلامت در صنایع باید بر اساس پیشگیری و کاهش خطرات در هنگام بحران باشد تا در مواقع بحران کمترین آسیب را ببینند.
وی در ادامه استان هرمزگان را جزو استان های حادثه خیز کشور برشمرد و بیان داشت: یکی از محورهای اصلی صنایع استان هرمزگان باید ارتقای حوزه سلامت باشد و برای تامین زیرساخت های بخش بهداشت و درمان مشارکت جدی داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: دغدغه تامین فضاها و امکانات درمانی در بخش بهداشت و درمان در بحران ها مورد توجه دانشگاه علوم پزشکی می باشد که در همین راستا مجهزترین مرکز سوختگی و سوانح در شهر بندرعباس در حال ساخت است.
نقش کمرنگ صنایع در راه اندازی مرکز سوانح و سوختگی بندرعباس
شکاری در این رابطه تصریح کرد: با توجه به توسعه صنایع فلزی و کارخانه های مرتبط، ایجاد مرکز سوانح و سوختگی از نیازهای اساسی در استان هرمزگان است تا بتواند به تامین سلامت نیروی انسانی بخش صنایع کمک کند، اما مشارکت صنایع در تجهیز و راه اندازی این مرکز بسیار کمرنگ است.
وی مشارکت صنایع در تامین امکانات و فضاهای درمانی را گامی موثر در ارتقای حوزه سلامت این استان برشمرد و افزود: توسعه صنایع باید هم راستای توسعه در بخش بهداشت و درمان صورت بگیرد، اما متاسفانه صنایع دغدغه و توجه ای به توسعه اساسی بخش درمانی در استان ندارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از آمادگی این دانشگاه در راستای همکاری با صنایع استان برای ساخت فضاهای تخصصی و فوق تخصصی صنایع خبر داد و خاطرنشان کرد: از ساخت بیمارستان و کلینک های درمانی توسط صنایع مستقر در استان استقبال می کنیم.