کد خبر:۲۱۹۱۳۰
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران:
علت دشمنی نظام سلطه با ایران عدم تحمل پذیرش نظام ولایی است
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: علت دشمنی نظام سلطه با ایران عدم تحمل پذیرش نظام ولایی از سوی آنها میباشد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، حسین رنجبران امروز در همایش پدافند غیرعامل که در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد، در سخنانی با بیان اینکه از زمان خلق بشر تا کنون جنگ های متعدی رخ داده است، تصریح کرد: در این مدت 14 هزار جنگ در دنیا اتفاق افتاده و در آن 14 میلیارد انسان کشته شدند که جنگ های جهانی اول و دوم از بزرگترین جنگ های دنیا محسوب می شوند.
وی به جنگ های متعدد در ایران اشاره کرد و افزود: در 33 سال استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران، نظام سلطه تحمل پذیرش نظام ولایی و مستقل ایران را نداشته است؛ بنابراین جنگ های متعدد از جمله جنگ هشت ساله را بر این کشور تحمیل کرده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه، دشمن در فضای جنگ های سخت و نظامی با ایران کمتر ورود پیدا می کند، بیان داشت: دشمن در جنگ نرم و مخملی ورود پیدا کرده؛ بنابراین در این فضا پدافند غیر عامل نقش اساسی دارد.
رنجبران به تعریف پدافند غیر عامل پرداخت و ادامه داد: هر جنگی که به صورت غیر مسلحانه صورت گیرد، پدافند غیر عامل نامیده می شود.
وی تحریم ها را نمونه ای از جنگ پدافند غیر عامل دانست و گفت: دشمن در صدد تحمیل فشارهای اقتصادی بر کشور است؛ بنابراین با در پیش گرفتن اقتصاد مقاومتی در این جنگ نیز پیروز می شویم.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه در سال 89 نخستین مباحث پدافند غیر عامل در کشور کلید خورد، افزود: به دلیل حساسیت این امر، اداره کل پدافند غیرعامل در استان ها شکل گرفت.
رنجبران با اشاره به اینکه در حال حاضر 11 کمیته در سطح مازندران در اداره کل پدافند غیرعامل مازندران تشکیل شد، بیان داشت: در این کمیته ها دستگاه هایی همچون دانشگاه علوم پزشکی بابل و مازندران، انتقال خون، بهزیستی، پزشکی قانونی و تامین اجتماعی حضور دارند که کمیته تخصصی بهداشت، درمان و بیولوژیک با محوریت دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان در حال فعالیت است.
وی گفت: در ایران پدافند غیر عامل در فضایی اداری با حکم ولایی شکل گرفته است.
لازم به ذکر است، در این کارگاه آموزشی یک روزه مباحثی در خصوص مدیریت بحران در تهدیدات بیولوژیک، اگزوتروریسم و بیوتروریسم ارایه و در پایان نشست نیز، جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.