رئیس مجمع نمایندگان همدان گفت: 30 درصد علل گرانیها به تحریم و 70 درصد به سوء مدیریت مسئولان مربوط است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از همدان، امیر خجسته امروز در جمع دانشجویان بسیجی دانشگاه های همدان در محل دانشگاه صنعتی این شهر با اشاره به گرانی های اخیر در کشور تصریح کرد: به اعتقاد بنده علل این گرانی ها 30 درصد تحریم و 70 درصد آن به سوء مدیریت مسئولان بر می گردد، از 27 دستگاه نظارتی که در کشور فعال است و تمامی این ها زیر مجموعه دولت هستند، عملکرد درست و قابل قبولی ارائه نکرده اند؛ چرا که گرانی را می شود مدیریت کرد و این مسئله نیز از اولویت های مجلس در سال جاری بوده است.
وی در خصوص حذف ماده 35 قانون اصلاح انتخابات در مجلس افزود : با رایزنی هایی که با شورای نگهبان به عمل آمده است قرار بر این شد که موارد قابل قبول این ماده به صورت تبصره و آیین نامه از طرف شورای نگهبان ابلاغ شود؛ بنابراین مجلس به حذف این ماده رای داد و از دستور کار مجلس خارج شد.
رئیس مجمع نمایندگان همدان در بخش های دیگری از سخنان خود خطاب به دانشجویان بیان داشت: دانشجویان اتاق فکر مجمع نمایندگان استان هستند و مجمع نیز به فکر و ایده آنها نیاز مبرم دارد و امروز جامعه ما نیازمند فکر و ایده های ملی می باشد و اگر دانشجویان ایده های ملی داشته باشند ما نمایندگان می توانیم آن را به صورت لوایح یک فوریتی یا دو فوریتی در مجلس ارائه کنیم.
خجسته در خصوص فعالیت دانشجویان نیز گفت: دانشجویان ما همواره مطالبه گر بوده و در خط ولایت و رهبری حرکت کرده و هیچ حزب و گروهی نمی تواند دانشجویان ما را بازیچه سیاسی خود قرار دهد.
وی در خصوص سوال و استیضاح از دولت ادامه داد: با توجه به پایان دولت دهم دیگر استیضاح به مصلحت کشور نبوده؛ چراکه اگر بخواهیم وزیری را استیضاح کنیم، سه ماه آن وزارت با سرپرست اداره خواهد شد و وزیر جدید که معرفی شود تنها سه ماه وقت خواهد داشت که در آن وزارتخانه فعالیت کند که این امر نیز معقول و به مصلحت کشور نبوده و اگر چنانچه مجلس در این خصوص با بعضی از وزرا مدارا کرده است به همین دلیل بوده است.
رئیس مجمع نمایندگان همدان افزود: اگرچه استیضاح در این برهه از زمان به مصلحت کشور نبوده؛ اما مجلس همچنان از وزرا سوال می کند و این حق مجلس است، همچنان که در روزهای اخیر شاهد سوال از وزیر آموزش و پرورش در مجلس بودیم.
خجسته در بخش دیگری از سخنان خود به وزیر کشاورزی اشاره کرد و گفت: ما در سال گذشته جشن خودکفایی گندم را داشتیم، در حالی که امسال کشور به وارد کننده گندم تبدیل شده و دلیل آن سوء مدیریت وزارت کشاورزی بوده است.
وی خاطرنشان کرد: چرا که گندمی که قیمت تمام شده آن توسط کشاورز 470 تومان بوده است وزارت کشاورزی با قیمت 425 تومان خریداری کرد که کمتر از سه ملیون تن گندم از طرف کشاورزان به دولت فروخته شد و مابقی توسط دلالان به کشورهای همسایه همچون عراق، افغانستان و پاکستان صادر شده و این گونه مشکلات در وزارتخانه های دیگر نیز وجود دارد.