مدیر اداره پژوهشی و کارآفرینی پیام نور استان کرمان با بیان اینکه پژوهش برای توسعه و پایداری کشور لازم است، گفت: حلقه مفقوده دانشگاه و صنعت، شرکتهای دانش بینان هستند که ایدهها را به ثروت و تجاری سازی در کشور تبدیل می کنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، اصغرامیری صبح امروز در افتتاحیه مرکز رشد دانشگاه پیام نور مرکز کرمان، سال جاری را مملو از فعالیت های پژوهشی برای کشور و دانشگاهیان عنوان کرد و گفت: براساس سند چشم انداز زودتر از اهداف پیش بینی شده به مقام اول علمی در منطقه و رشد 11 برابری تولید علم در میانگین جهانی رسیدیم.
وی با بیان اینکه پژوهش برای توسعه و پایداری کشور لازم است، گفت: حلقه مفقوده دانشگاه و صنعت شرکت های دانش بینان هستند که ایده ها را به ثروت و تجاری سازی در کشور تبدیل می کند.
مدیر اداره پژوهشی و کارآفرینی پیام نور استان کرمان تصریح کرد: ایجاد مراکز رشد و پارک های علم فناوری از سال 1350 در آمریکا، ژاپن و چین آغاز شد و امروز در ایران 3000 شرکت دانش بنیان فعالیت می کند.
امیری اتصال مراکز رشد به دانشگاه را وظیفه دانش آموختگان و کارآفرینان عنوان کرد و گفت: دانش آموختگان و کار آفرینان در این مراکز رشد می توانند از امکانات آزمایشگاهی، مشاوره های علمی و پشتیبانی مالی بهره مند شوند.
وی جذب ایده های برتر و کمک به تجارسازی، ایجاد فرصت های شغلی دانش محور، تدارک محیط برای نوآوری و شکوفایی، کمک به افزایش ثروت در جامعه و استفاده از استعداد ها و منابع انسانی و طبیعی منطقه را از اهداف ایجاد مراکز رشد در واحد های فناوری دانشگاه پیام نور عنوان کرد.
مدیر اداره پژوهشی و کارآفرینی دانشگاه پیام نور مرکز کرمان با اشاره به اینکه پژوهشگری دانایی است، گفت: اعضای هئیت علمی دانشگاه پیام نور کرمان در حوزه پژوهش رتبه سوم را در کشور بدست آورده اند.