معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان گفت: طی پنج ماه اخیر 14 سند همکاری آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه لرستان و دستگاههای اجرایی استان منعقد شده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، نامداری امروز در آیین تجلیل از پژوهشگران نمونه دانشگاه لرستان، با بیان اینکه اولویت های پژوهشی دستگاه های اجرایی استان گردآوری شده اند، تصریح کرد: طی پنج ماه اخیر 14 سند همکاری آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه لرستان و دستگاه های اجرایی استان منعقد شده است و در حال حاضر نیز در حوزه مدیریت صنعت و کارآفرینی نیز پیگیر انعقاد تفاهم نامه هایی با دیگر دستگاهها هستیم.
وی از اعضای هیئت علمی این دانشگاه خواست که در راستای درآمدزایی برای دانشگاه نسبت به انجام پژوهش های تقاضا محور با توجه به توانمندیهای دانشگاه اقدام کنند.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان از تغییر آیین نامه مدیریت ارتباط با صنعت خبر داد و گفت: آیین نامه ای در دست تدوین است که بر اساس آن مدیریت ارتباط با صنعت به مدیریت ارتباط با جامعه تغییر پیدا کند، چرا که ارتباط با صنعت مفهومی است که تنها صنعت و مراکز صنعتی را در برمی گیرد، در حالیکه با توجه به رشته های مختلفی که داریم می توانیم حوزه ارتباطی دانشگاه را علاوه بر صنعت، با حوزه های دیگر گسترش دهیم.
نامداری با بیان اینکه در حال حاضر 24 عنوان کتاب الکترونیکی خریداری شده بر روی سایت دانشگاه موجود است، ادامه داد: پیگیر عقد قرار داد با مرکز انتشارات نشر دانشگاهی برای انتشار تالیفات اساتید دانشگاه هستیم تا بتوانیم بازار بهتری را برای تالیفات بدست بیاوریم.
وی افزود: اخذ مجوز مجلات ادبیات حماسی و بیماری های عفونی دام و پیگیری اخذ مجوز راه اندازی مجلات ژئوشیمی پیشرفته، مدیریت اقتصاد اسلامی و پایداری و حفاظت سیستم قدرت نیز جزئی از عملکرد این معاونت است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان با اشاره به اینکه در حال حاضر 229 عضو هیئت علمی در دانشگاه لرستان مشغول فعالیت هستند، گفت: در بحث تولید مقالات در سال 84 هر عضو هیئت علمی 247 صدم مقاله تولید کرده است، اما در سال 90 این میزان به 476 هزارم رسیده که یک رشد دو برابری را نشان می دهد.