مدیر مسئول روزنامه کیهان گفت: مطرح کردن گزینه حمله نظامی حرف بیهوده ای است، هرچند ممکن است در مواقعی حماقت کنند، ولی ...
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، شریعتمداری شب گذشته در همایش «چشمان باز» در یزد تصریح کرد: وقتی امام (ره) ندای انقلاب سر داد، بسیاری از مردم این ندا را آشنا دیدند و مانند اینکه گمشده تاریخی خود را دوباره پیدا کرده باشند، همه یکباره به محضرش شتافتند و لبیک گفتند.
وی بیان کرد: بعد از انقلاب نیز بعثتی دوباره و ماجرایی شبیه صدر اسلام شکل گرفت، اما با این تفاوت که مردم ما تجربه آموخته بودند و عبرت گرفته و بصیرت داشتند و بدین وسیله گردنه های پرشیب متعدد را به سلامت پشت سر گذاشتند.
مدیر مسئول روزنامه کیهان تصریح کرد: عصر امام خمینی (ره) عصر بیداری است؛ یعنی بیداری از این نقطه آغاز شد و دین باوران در دنیا را برانگیخته کرد، اما دشمن می خواهد بگوید که اتفاقی نیفتاده است.
شریعتمداری خاطرنشان کرد: این عصر عصر بصیرت است که در سایه ولی امر اتفاق افتاده و اگر سایه ایشان نبود صدها بار این انقلاب شکست می خورد، چراکه بنا بود این انقلاب را زیر چکمه های عمال و سربازان خبیث استکبار و آمریکا ببینیم.
وی افزود: ما باید خود را با دوره های مختلف مقایسه کنیم و ببینیم ما که روزی محتاج سیم خاردار بودیم، امروز به چه نقطه ای از قدرت رسیده ایم و در این راستا با سنجش شرایط مشاهده کنیم که کجا ایستاده ایم و پس از آن، ببینیم تیرها از طرف چه کسی و به سمت چه کسی روانه است؟
مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به ویژگی های انحصاری کشور جمهوری اسلامی و توان کشور در زمینه های متعدد گفت: دشمنان اصرار دارند که ما خود را نیابیم و ندانیم که در کدام نقطه ایستاده ایم؛ اکنون نیز مطرح کردن گزینه حمله نظامی حرف بیهوده ای است، هرچند ممکن است در مواقعی حماقت کنند، ولی همانطور که مقام معظم رهبری بیان کردند اگر این حماقت صورت گیرد ده ها بار به ضررشان خواهد بود.
درگیری ما با استکبار درگیری ماهوی است
شریعتمداری افزود: درگیری ما با استکبار درگیری ماهوی است و مادامی که ما در نظام اسلامی به حضور نسخه اسلام ناب بر کرسی حاکمیت تاکید می کنیم، نظام سلطه نیز در مقابل ما ایستاده است.
وی بیان کرد: مهمترین و بارزترین ویژگی اسلام ناب ظلم ستیزی است و در صورتی که از این ویژگی بهره مند نباشد همان اسلام آمریکایی می شود که امام نیز مردم را از آن بیم می دادند، و درگیری ما با نظام سلطه نیز بر سر همین عامل است.
مدیر مسئول روزنامه کیهان تصریح کرد: این درگیری الان نیز وجود دارد و فقط میدان عوض شده و مسئله هسته ای هم بر همین اساس بوده و فقط یک بهانه است.
شریعتمداری افزود: فتنه 88 همچون جنگ احزاب بود، زیرا همه دنیا علیه ما جمع شدند و اختلافات خود را کنار گذاشتند و مطمئن بودند که پیروز می شوند، ولی این معادله ها به هم خورد و با حضور مردم در صحنه، این باور به پیروزی، در آنها به شکست انجامید و به اعتراف یکی از روزنامه نگاران مصری که در قبل از انتخابات مصر با من گفتوگو داشت، ما توانستیم باز در مقابل دشمنان ایستاده و در مردم کشورهای دیگر نیز این باور را به وجود آوریم که آنها نیز می توانند این ایستادگی را داشته باشند.
وی با اشاره به تفاوت های صدراسلام با عصر حاضر گفت: دو تفاوت اساسی با صدر اسلام وجود دارد که شامل تعداد کمتر خواص به نسبت جمعیت، نسبت به صدر اسلام و همچنین نگاه کردن مردم به رهبری به جای نگاه به خواص می باشد.
مدیر مسئول روزنامه کیهان ادامه داد: دشمن هرگز از نقشه های شوم خود در راستای از بین بردن انقلاب دست نمی کشد، اما با خصوصیاتی می توان آنها را شناخت که از این راه ها می توان به همراه شدن گروه های متفاوت و با تفکرهای متفاوت در جهت حرکتی هماهنگ و همچنین مشخص شدن حال فعلی افراد و تفاوت آنها با گذشته خود اشاره کرد.
شریعتمداری بیان کرد: در فتنه 88 نیز این اتفاقات افتاد؛ گروه ها با تفکرهای گوناگون در جهت براندازی نظام کنار هم آمدند تا جایی که اسرائیل نیز از آنها حمایت کرد و در جایی نتانیاهو هم گفت: اصلاحات نماینده اسرائیل در ایران است، اکنون باید این سوال را از سران آنها پرسید که چرا چیزی نگفتند و کوچکترین اعتراضی نکردند؟ البته دلیلش این بود که در پیوند با دشمنان بودند و اکنون نیز سر و صدای آمدن و نیامدن به انتخابات جنگ زرگری است.
وی در پایان گفت: بعضی فکر می کردند به خیال خود می خواهند با دشمن همبازی شوند، اما اسباب بازی آنها شدند.