کد خبر:۲۲۴۳۵۷
رئیس جمهور در مراسم بهره‌برداری از دستاوردهای زیست فناوری:

باید تمام دانش بلافاصله بعد از تولید به زندگی مردم منتقل شود

احمدی نژاد گفت: باید به جایی برسیم که تمام دانش بلافاصله بعد از تولید به زندگی مردم منتقل شود.

به گزارش خبرنگار دولت «خبرگزاری دانشجو»، محمود احمدی نژاد پیش از ظهر امروز در مراسم  بهره‌بر‌داری از دستاوردهای زیست فناوری با اشاره به اینکه دستگاه‌هایی که امروز افتتاح شد در حوزه بهداشت و صیانت از سلامت و محیط کار مورد استفاده است، گفت: این دستگاه‌ها ضرورت قطعی هر جامعه‌ای است.


 وی افزود: راه ما برای رسیدن به قله‌ها، تبدیل علم به محصولات مورد نیاز جامعه است تا وضعیت زندگی را بهتر کند.


 رئیس جمهور با تأکید بر اینکه ایجاد یک فناوری کار سختی است و به راحتی انجام نمی‌شود، خاطرنشان کرد: هیچ دستاورد ارزشمندی که تأثیر قابل توجهی در بهبود زندگی بشر گذاشته باشد، بدون تحمل سختی نبوده است پس باید سختی را تحمل کرد.


 رئیس قوه مجریه تأکید: اگر شرایط اقتصادی کشور در بهترین وضعیت نیز قرار می‌گرفت باز هم تولید علم سخت بود.


احمدی نژاد با اشاره به اینکه لذت کار علمی و فناوری با هیچ لذت دیگری قابل مقایسه نیست، گفت: وقتی یک فناوری را ایجاد می‌کنیم که می‌تواند نقطه آغاز برای رشته‌ای متعددی از خدمات بوده و باعث بهبود وضع زندگی مردم شود، لذتی دارد که قابل مقایسه با هیچ لذت دیگری نیست.


 وی تصریح کرد: لذت حقیقی در زندگی انسان جایی است که انسان از شادی، رفاه و سلامت دیگر انسان‌ها خوشحال شود.


 رئیس جمهور با توصیه به ادامه کار در این مسیر عنوان کرد: این نقطه، نقطه پایان نیست، بروید و هر چیزی که کشور به آن نیاز دارد حتی بالاتر از مرز کشور را در زمینه علم و فناوری و خدمت به ملت فراهم کنید، علم و فناوری و خدمت به مردم مرز ندارد.


احمدی نژاد با بیان اینکه باید یک نگاه بلند ملی و بین‌المللی در این زمینه داشته باشیم ادامه داد: دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی باید همه توان خود را در پشتیبانی از این اقدامات هدفمند قرار دهند.


 وی با اشاره به ضرورت کمک به راه‌اندازی صنعتی این دستگاه‌ها تاکید کرد: امیدواریم شرایط در این زمینه بهتر شود و یک بودجه قابل توجهی برای این کار اختصاص دهیم.

 

 احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه اگر در کشور 20 دستگاه دولتی و خصوصی وجود دارد که این دستگاه‌ها را نیاز دارد باید در شرایط واردات یک تغییراتی را ایجاد کنیم که تمایل مصرف‌کنندگان به محصولات داخل بیشتر شود، گفت: مثلاً عوارض در نظر بگیریم و یا بگوییم باید مجوز وجود داشته باشد.


احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه سرعت رشد کار علمی و تبدیل علم به عنصر مفید در جامعه از جمله فناوری یا روش‌های تربیتی در کشور بسیار بالاست که باید حفظ شود، گفت: باید به جایی برسیم که تمام دانش بلافاصله بعد از تولید به زندگی مردم منتقل شود.


 رئیس جمهور تأکید کرد: اینجا ایران است همه مورخان می‌دانند که ایران با جاهای دیگر دنیا فرق می‌کند البته این حس ناسیونالیستی و تعصب نیست بلکه یک واقعیت است.


وی با اشاره به اینکه بین ملت‌ها تفاوت‌هایی است، خاطرنشان کرد: ملت ایران در علم و فرهنگ همیشه برجسته بوده است به همین خاطر تمدن‌هایی که در این سرزمین متولد شده است انسانی‌ترین و فرهنگی‌ترین تمدن‌های تاریخ است.


رئیس جمهور تصریح کرد: اینجا استعداد، روح کاوشگری و روح کمال‌جو در اوج است و هیچ حدی برای کار علمی ندارد بنابراین باید این سرعت حفظ شده تا به صف پیشتازان برسیم.


 احمدی نژاد با تأکید بر اینکه ایرانیان هیچ گاه در استفاده از علم تولید شده توسط کشورهای دیگر تعصبی نداشتند، خاطرنشان کرد: ایرانیان حتی در استفاده از فرهنگ کشورهای دیگر هم تعصبی ندارند ولی اینکه ما آنقدر خودباور باشیم که بتوانیم همه عرصه‌ها را فتح بکنیم ما را به قله می‌رساند.


 رئیس جمهور با تأکید بر اینکه کار علمی متعلق به همه بشر است، خاطرنشان کرد: مأموریت ملت ایران گسترش مرزهای علمی است.


وی در پایان یادآور شد: من مطمئن هستم با سرعتی که امروز ملت ایران در پیش گرفته است روز نشستن بر قله علم و فناوری دنیا دور و دیر نیست.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار