کد خبر:۲۲۴۵۲۱

مسکن و شهرسازی از واگذاری زمین به دانشگاه آزاد تکاب خودداری می‌کند

دانشگاه آزاد تکاب پس از گذشت پنج سال از زمان تاسیس، فاقد ساختمان اصلی آموزشی است و فعالیت‌های آموزشی این مرکز همچنان در ساختمان‌های اجاره‌‌ای انجام می‌شود.
مسکن و شهرسازی از واگذاری زمین به دانشگاه آزاد تکاب خودداری می‌کند

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، دانشگاه آزاد تکاب که فعالیت خود را از سال ۱۳۸۶ آغاز کرده، هم ‌اکنون با گذشت پنج سال تنها 300 نفر دانشجو دارد و تعداد رشته ‌های دایر در این مرکز به 10 رشته هم نمی‌رسد؛ در این دانشگاه تنها چهار رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته و پنج رشته در مقطع کاردانی پیوسته دایر است.

 

دانشگاه آزاد تکاب نسبت به سایر مراکز دانشگاهی در سایر شهرهای همجوار از رشد و توسعه مناسب برخوردار نبوده و یکی از علل عدم توسعه این دانشگاه نبود سایت اصلی و ساختمان آموزشی مناسب به شمار می‌رود.

 

تلاش های فراوان برای برطرف کردن این مشکل تاکنون به نتیجه مثمر ثمری منجر نشده و این دانشگاه همچنان در ابتدای راه است و در گیرودار مشکلات اداری و ساختاری دست و پنجه نرم می‌کند، این در حالی است که تمام واحدهای مراکز دانشگاه آزاد اسلامی در شهرها حتی شهرهای کوچک تر و کم جمعیت ‌تر از تکاب با گذار از مشکلات اداری و آموزشی، مشغول فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی بوده و مجدانه در پی توسعه کمی و کیفی رشته‌های دایر در مراکز خود هستند.

 

وجیه‌ الله زلفی، رئیس دانشگاه آزاد تکاب در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، عدم همکاری دستگاه های اجرایی مربوطه  در زمینه تامین زمین را علت اصلی به تعویق افتادن احداث ساختمان آموزشی این دانشگاه عنوان کرد و گفت: با وجود تلاش ‌ها و پیگیری‌ های گسترده و فراوان، مشکل تامین زمین برای احداث ساختمان این مرکز تاکنون حل نشده و سازمان مسکن و شهرسازی استان به بهانه ‌های مختلف از واگذاری زمین به این مرکز خودداری می ‌کند.

 

وی با بیان اینکه تامین زمین مورد نیاز و تحویل آن به دانشگاه از تعهدات مسئولان شهرستان تکاب در بدو تاسیس این دانشگاه است، افزود: تامین زمین مناسب در حد 50 هکتار که نیاز این دانشگاه به شمار می‌رود، مستلزم همکاری نهادهای مربوطه از جمله شهرداری، منابع طبیعی و مسکن و شهرسازی است.

 

زلفی ادامه داد: تامین زمین مورد نیاز برای احداث ساختمان آموزشی دانشگاه آزاد تکاب گرفتار یک پروسه پر پیچ و خم اداری شده و سازمان های دولتی هم یا زمین در اختیار دانشگاه قرار نمی دهند و یا با قیمت گذاری های نامناسب و غیرمتعارف خرید زمین را با مشکل مواجه می کنند.

 

رئیس دانشگاه آزاد تکاب اضافه کرد: دانشجویان، اساتید و کارکنان این دانشگاه به علت نبود ساختمان آموزشی مناسب با مشکلات و کمبودهای فراوانی مواجه هستند.

 

وی یادآور شد: مکاتبات و تلاش‌های این مرکز برای تأمین زمین مناسب برای آغاز عملیات احداث ساختمان آموزشی طی پنج سال گذشته هر بار به دلیلی از سوی دستگاه‌های مربوطه و نهادهایی که توان در اختیار گذاشتن زمین را دارند، بی‌نتیجه مانده است.

 

زلفی از مسئولان سازمان راه و شهرسازی، اوقاف و امور خیریه، شهرداری و منابع طبیعی تکاب خواست تا با ایجاد توافقی میان خود جهت حل مشکل تأمین زمین برای دانشگاه آزاد مرکز تکاب چاره ‌ای بیندیشند تا احداث ساختمان این مرکز بیش از این به تعویق و تاخیر نیفتد.


دانشگاه آزاد تکاب پس از گذشت پنج سال از زمان تاسیس، فاقد ساختمان اصلی آموزشی است و فعالیت‌های آموزشی این مرکز همچنان در فضایی نامناسب و ساختمان‌های اجاره‌‌ای انجام می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار