افتتاح کارگاه تحقیقاتی پرورش قارچ در دانشگاه پیامنور اشنویه

حسن امین پور در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، با اشاره به اینکه امروزه پرورش قارچ خوراکی اهمیت بسزایی در کشور ما پیدا کرده، گفت: روشن شدن مضرات مواد غذایی گوشتی باعث باز شدن فضا برای ورود محصولات پروتئینی سالمتر و با ارزش غذایی بالاتر همانند قارچ به فرهنگ مصرف عموم می شود.
وی افزود: کارگاه تحقیقاتی تولید قارچ صدفی با هدف آشنا کردن دانشجویان رشته های کشاورزی و زیست شناسی با فعالیت عملی نحوه کاشت و برداشت قارچ در محوطه دانشگاه ایجاد و به بهره برداری رسید.
رئیس دانشگاه پیام نور اشنویه ادامه داد: این کارگاه در زیربنای 50 متر مربع با امکانات بومی و با هزینه های بسیار کم دایر شده است.
امین پور هدف از ایجاد این کارگاه را کاربردی کردن نتایج پژوهش های علمی عنوان کرد و افزود: مهمترین اهداف دانشگاه پیام نور اشنویه اولویت بخشی به فعالیت های پژوهشی است و این کارگاه نیز زمینه ای برای آزمایش یافته های پژوهشی در عرصه عمل و بهره گیری از روش های نوین پرورش قارچ در محیط های آکادمیک جهان می باشد.
وی گفت: این کارگاه ضمن آموزش دانشجویان رشته های کشاورزی دانشگاه پیام نور، در آینده مکانی خواهد بود برای آموزش علاقمندان پرورش قارچ در سطح شهرستان اشنویه و آشناسازی آنان با سبک های نوین در این زمینه.