حسن امین پور در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، با اشاره به اینکه امروزه پرورش قارچ خوراکی اهمیت بسزایی در کشور ما پیدا کرده، گفت: روشن شدن مضرات مواد غذایی گوشتی باعث باز شدن فضا برای ورود محصولات پروتئینی سالمتر و با ارزش غذایی بالاتر همانند قارچ به فرهنگ مصرف عموم می شود.
وی افزود: کارگاه تحقیقاتی تولید قارچ صدفی با هدف آشنا کردن دانشجویان رشته های کشاورزی و زیست شناسی با فعالیت عملی نحوه کاشت و برداشت قارچ در محوطه دانشگاه ایجاد و به بهره برداری رسید.
رئیس دانشگاه پیام نور اشنویه ادامه داد: این کارگاه در زیربنای 50 متر مربع با امکانات بومی و با هزینه های بسیار کم دایر شده است.
امین پور هدف از ایجاد این کارگاه را کاربردی کردن نتایج پژوهش های علمی عنوان کرد و افزود: مهمترین اهداف دانشگاه پیام نور اشنویه اولویت بخشی به فعالیت های پژوهشی است و این کارگاه نیز زمینه ای برای آزمایش یافته های پژوهشی در عرصه عمل و بهره گیری از روش های نوین پرورش قارچ در محیط های آکادمیک جهان می باشد.
وی گفت: این کارگاه ضمن آموزش دانشجویان رشته های کشاورزی دانشگاه پیام نور، در آینده مکانی خواهد بود برای آموزش علاقمندان پرورش قارچ در سطح شهرستان اشنویه و آشناسازی آنان با سبک های نوین در این زمینه.