کد خبر:۲۲۶۱۷۶
آیت الله علم‌الهدی:

مداحان در برنامه‌های مذهبی، انقلاب و ولایت فقیه را از عزاداری‌ها حذف نکنند

عضو خبرگان رهبری گفت: در برنامه های مذهبی نباید انقلاب و ولایت فقیه را از عزاداری‌ها حذف کرد که این کار، دشمنی با حضرت زهرا(س) و خیانت به اهل بیت است.
مداحان در برنامه‌های مذهبی، انقلاب و ولایت فقیه را از عزاداری‌ها حذف نکنند

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»  از مشهد، آیت الله علم الهدی ظهر امروز در چهارمین نشست هم اندیشی مداحان و شعرای بسیجی کشور در مشهد، با بیان موانعی که روضه خوانی اهل بیت را تهدید می کند، تصریح کرد: باید مداحان این تهدیدات و آسیب ها را از میان بردارند که اگر این موانع توسعه یابد، همه مداحان و شاعران در برابر آن مسئول خواهند بود.


وی روضه خوانی بر امام حسین (ع) را با سابقه تاریخی بیش از هزار سال دانست و افزود: از دوران امام سجاد(ع) سلسله روضه خوانی در میان شیعیان دایر بوده؛ به گونه ای که در میان خواندن روضه و نقل زندگی و سیره اهل بیت (ع) به بیان دشمنی ها و عداوت های علیه خاندان اهل بیت(ع) نیز اشاره شده است.


امام جمعه مشهد عزاداری بر ائمه را مورد رضایت خداوند و اهل بیت دانست و خاطرنشان کرد: عزاداری در بزرگداشت دهه اول محرم از زمان امام رضا (ع) شروع شد و نوحه و شعر خوانی و سینه زنی در عزاداری های اهل بیت(ع) از قبل از آن نیز وجود داشته است.


علم الهدی با تاکید بر منع استفاده از برخی از آلات موسیقی و نواختن آهنگ در عزاداری امام حسین(ع) بیان داشت: در سیره اهل بیت(ع) استفاده از چنین وسایلی وجود ندارد؛ در حالی که در آن دوران هنر موسیقی در حد بالایی در میان جامعه رواج داشت و موسیقی دانان بزرگی در آن دوران زندگی می کردند.


وی با تاکید بر لزوم همگرایی فرهنگ انقلابی با مداحی و مرثیه سرایی تصریح کرد: در برنامه های مذهبی نباید انقلاب و ولایت فقیه را از عزاداری ها حذف کرد که این کار دشمنی با حضرت زهرا (س) و خیانت به اهل بیت است.


امام جمعه مشهد با انتقاد به برخی از مداحان که در مراسمات مذهبی به مقدسات مذاهب دیگر اهانت می کنند، بیان داشت: این کار طبق فتوای همه مراجع و از آن بالاتر  براساس نظر ولایت فقیه حرام است و به نوعی دهن کجی به حضرت زهرا (س) محسوب می شود.


علم الهدی با تاکید بر لزوم جلوگیری از اهانت به مقدسات سایر مذاهب اسلام یادآور شد: اگر مداحان جلوی این انحراف را نگیرند در پیشگاه حضرت زهرا(س) مسئولند؛ به گونه ای ‌که حتی اگر لازم بود باید آبرو و شرایط اجتماعی خود را برای نوکری اهل بیت(ع) هزینه کنند که در غیر این صورت از عنایت عامه محروم خواهند شد.


وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر امام زمان نوکر خود را بی آبرو می خواهد، چه بهتر که هیچ آبرویی برای ما نماند. 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار