به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، آیت الله علم الهدی امروز در سلسله نشست های فجر بیداری در تالار همایش های آستان قدس رضوی در بیان تفاوت شیوه مدیریتی مبتنی بر اندیشه سکولار و نیز شیوه مدیریت اسلامی اظهار داشت: در نظام های تجربی مدیریت مبتنی بر اندیشه سکولار معتقدند که مدیر به هر طریقی باید از اهرم های قدرت در نفوذ و اجرای مدیریت استفاده کند؛ یعنی بتواند یک ژست اقتداری برای زیر مجموعه خود بوجود آورد و از همه اهرم های قدرت از جمله پول و زور از نفوذ اجرایی خود استفاده کند.
وی افزود: سکولار مدیری را موفق می داند که از همان ابتدای مدیریت خود، مجموعه را محکوم اراده و از اختیارات مادی برای نفوذ خود استفاده کند و در برابر دین و بینش زیر مجموعه طوری عمل کند که در صورت سرپیچی از فرمان، خود را در معرض خطر ببیند و در نهایت از هرگونه خضوع و تواضع در برابر زیر مجموعه خود خودداری کند، ولو اگر فرد از فضیلت زیادی برخوردار باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری در خصوص شیوه های مدیریت اسلامی بیان کرد: در اندیشه مدیریت اسلامی نه تنها سلطه بر زیر مجموعه نفی شده، بلکه جذب زیر مجموعه ابزار مدیریت است؛ به طوری که آنچه در سیره پیامبر(ص) و امام علی(ع) میخوانیم صلابت این دو بزرگوار آمیخته با عشق نسبت به زیرمجموعه بود و جریان مدیریتی آنان با زور در بین مردم جاری نبود.
شیوه مدیریتی امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در کل جهان منحصربه فرد است
علم الهدی روش مدیریتی امام(ره) را دردوران قبل و بعد از انقلاب مطابق شیوه مدیریتی پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) دانست و افزود: عناصر کارگزار نظام نهادها، احزاب و جریانات سوژه مدیریت امام(ره) بودند؛ ولی قدرت و نفوذ معنوی امام همراه با صلابت بود؛ به طوری که اگر قدرتمندترین انسان های جهان در مقابل ایشان می ایستادند آن فرد خود را در برابر امام کوچک می شمرد.
وی با اشاره به سیاست آمریکا در خصوص آتش بس جنگ ایران و عراق جهت تجدید قوای عراق و مزدورش صدام برای تضعیف ایران بیان داشت: در آن دوران سران 9 کشور اسلامی به تهران آمدند تا امام را در پذیرفتن آتش بس متقاعدکنند؛ ولی صلابت حضرت امام(ره) آنچنان بود که از ابتدا تا پایان جلسه سران کشورها حرفی برای گفتن نداشتند و امام تا پایان جلسه از مظالم آمریکا، فتنه ها و جنایات صدام صحبت کردند.
عضو خبرگان رهبری شیوه مدیریتی مقام معظم رهبری را همانند شیوه مدیریتی امام(ره) عنوان کرد و گفت: در طول 23 سال رهبری ایشان بسیاری از سیاسیون بزرگ دنیا وقتی با رهبر ملاقات می کردند، پس از دیدار عظمت و صلابت ایشان در چشم و قلب آنان تجلی پیدا می کرد.
مظلومیت مقام معظم رهبری عین مظلومیت امام حسن(ع) است
علم الهدی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در دوران رهبری خود با چالش های زیادی روبرو شدند و در شرایطی قرار گرفتند که همه به دنبال مذاکره با آمریکا بودند و در شرایط فتنه 88 که یک اقدامی جهت براندازی نظام بود یک نفر به عنوان یار واقعی در کنار ایشان قرار نگرفت و همه ژست دموکراتیک گرفتند و سکوت اختیار کردند و برخی با جریان فتنه همراه شدند.
وی در خصوص پاسخ رئیس سازمان سیا به توبیخ نامه کارتر گفت: کارتر به سازمان سیا نامهای نوشت مبنی بر اینکه شما 25 سال در ایران مسلط بودید و 40 هزار مستشار آمریکایی در عرصه های نظامی، سیاسی، اجرایی و مدیریتی در کشور مستقر بودند و پایگاه اطلاعاتی ایران نیز در دست شما قرار داشت؛ ولی چطور شد که اطلاعات شما آنقدر ناقص بود که ناگهان انقلابی به وجود آمد و جریانات ما را به هم ریخت؟
امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: رئیس سازمان سیا در پاسخ گفت: شما درست می گویید، ایران پایگاه اطلاعاتی ما بود و ما زمینه های پیشگیری از انقلاب را فراهم کردیم و تمام راههای تبلیغاتی و ارتباطی آقای خمینی با مردم را بستیم؛ ولی ایشان با قلم خود دل 35 میلیون آدم را به هم گره داد و با این کار قدرت مدیریتی امام (ره) بر جهانیان آشکار شد.